用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

婆媳關係 今日: 54|主題: 24248

del

大宅

國民生產總值:4406

del

王國熱話
感恩接觸到自然療法,不用一病就食西藥
不打流感疫苗的請進!
請問有冇哮喘中醫師介紹-小兒3歲
女女皮膚敏感成日左R右R, 點樣教佢忍住唔...

大宅

國民生產總值:4534

2015xmas 畀面勳章

回覆:或許我太負面

咁就退出個群組,唔好令自己唔開心。

子爵府

國民生產總值:12813

如果你先生根本不介意.你又何必介意 ? 除非62有大把身家留低呀 ? 否則佢地是否當你們系自己人...根本就無分別.

美菲絲    發表於 16-11-25 02:54

翡翠宮

國民生產總值:92020

呃,如果覺得人哋感情好,你哋咪多D同佢哋相處咯。如果唔係同路人,就咪啉咁多喇,呢個世界千千萬萬個朋友圈子,經營好自己果個就得喇

子爵府

國民生產總值:12529

動物勳章 熱血勳章

回覆樓主:

如果你同老公care嘅,多啲番去咪有份開心囉

你個諗法好似啲中學不受歡迎同學
自己又唔出現,唔Enjoy 聚會,
到其他人玩得埋,又唔抵得

咁個谷一早開落,擺相擺片都好正常丫
而家就覺得佢地show off
如果佢地另開新gp 又會唔會話係排斥你呢?

大宅

國民生產總值:1664

回覆:或許我太負面

你奶奶煲埋湯俾你又嫌呢嫌路,拎埋俾你又話監你要,唔當你一家人又點會煲埋仲送到府上
佢地係谷到share 野,你又睇唔順眼,又話唔當你地一家人,咁究竟你想唔想同佢地搞好關係?

珍珠宮

國民生產總值:34509

畀面勳章

唔係想「揪稱」你,但你係另一個post提過,你係專登疏遠佢地,覺得99應該識做,大家各有各生活,互不相干,得閒飲茶就算,咁佢地而家咪自己聚會唔煩你囉,你唔係應該好開心咩?

美菲絲    發表於 16-11-25 14:11

侯爵府

國民生產總值:23282

mother904 發表於 16-11-25 06:52
唔係想「揪稱」你,但你係另一個post提過,你係專登疏遠佢地,覺得99應該識做,大家各有各生活,互不相干, ...

我都記得呢個post, 樓主自己都無心同男家維繫……

子爵府

國民生產總值:14809

女人真糸麻煩,自己系女人都系咁話

wcpcelia    發表於 16-11-25 15:42
美菲絲    發表於 16-11-25 14:10

大宅

國民生產總值:2936

anna59 發表於 16-11-25 08:09
女人真糸麻煩,自己系女人都系咁話

所以係婆媳版睇 post 真係要過濾吓......唔好盲目撐

大宅

國民生產總值:2936

mother904 發表於 16-11-25 06:52
唔係想「揪稱」你,但你係另一個post提過,你係專登疏遠佢地,覺得99應該識做,大家各有各生活,互不相干, ...

大宅

國民生產總值:2229

Lovelovebear 發表於 16-11-25 08:00
我都記得呢個post, 樓主自己都無心同男家維繫……

明明自己本人人際關係差
仲認為人地有問題
唔該檢討一下自己

siamsiam    發表於 16-11-25 09:42

伯爵府

國民生產總值:18521

siamsiam 發表於 16-11-25 08:58
所以係婆媳版睇 post 真係要過濾吓......唔好盲目撐

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎