用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 217|主題: 48893

空心胎塞藥超過12個鐘都冇反應

複式洋房

國民生產總值:340

今朝九點到依家都只係谷,請突有冇人有經驗

洋房

國民生產總值:92

我第一次小產是空心胎,用藥24小時都排唔出個胎,個肚又痛到死,最後決定做刮宮

大宅

國民生產總值:3038

我係第三日先排得出。頭一日塞完勁痛,痛到好似個子宮扭埋咗咁,成晚訓得迷迷糊糊咁,一日之後就無咁痛,到第三日就排咗出黎

複式洋房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
親親小寶 發表於 16-11-25 02:00
我係第三日先排得出。頭一日塞完勁痛,痛到好似個子宮扭埋咗咁,成晚訓得迷迷糊糊咁,一日之後就無咁痛,到 ...

我到依家都唔係太痛,尋晚痾咗一粒豬紅

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
FanSa 發表於 16-11-26 13:42
我到依家都唔係太痛,尋晚痾咗一粒豬紅

唔係豬紅咁少野架......仲有一大舊

複式洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
親親小寶 發表於 16-11-27 02:17
唔係豬紅咁少野架......仲有一大舊

到依家第五日都係得豆沙紅既血咋

大宅

FanSa 發表於 16-11-29 01:55
到依家第五日都係得豆沙紅既血咋

希望你能夠順利排清,唔係就要做刮宮......

複式洋房

親親小寶 發表於 16-11-29 11:40
希望你能夠順利排清,唔係就要做刮宮......

謝謝妳

複式洋房

國民生產總值:395

FanSa 發表於 16-11-24 21:47
今朝九點到依家都只係谷,請突有冇人有經驗

醫生話啲葯得24小時效力,會唔會考慮再睇多次!

複式洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Buppalo5 發表於 16-11-29 22:15
醫生話啲葯得24小時效力,會唔會考慮再睇多次!

我都諗緊八號返威院照前睇多次

洋房

國民生產總值:37

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
我之前有類似情況,刮得唔乾淨,醫院比左粒藥我叫我一星期去再檢查,我死都唔食藥因為怕痛,自己去睇中醫但冇用。最後有朋友叫我煮黑背木耳+紅棗瘦肉飲湯食埋渣,兩天清哂!

複式洋房

發表於 昨天 23:53 |顯示全部帖子
minibabywong 發表於 16-11-30 11:08
我之前有類似情況,刮得唔乾淨,醫院比左粒藥我叫我一星期去再檢查,我死都唔食藥因為怕痛,自己去睇中醫但 ...

謝謝你喔
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎