用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 234|主題: 242940

一田減價鵝絨被

大宅

國民生產總值:3846

好媽媽勳章

想問下大家抵唔抵?
好唔好用?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
五彩甜椒,野生朝天椒,五彩觀賞椒種植...
家樂花問題
我的勒杜鹃

大宅

國民生產總值:4744

我都想知

子爵府

國民生產總值:10382

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

要睇下有幾多gram 白鵝絨,佢雖然有成80%, 1200 gram 同800 gram 都係賣$1299 , 咁800 gram 就唔係好抵

我舊年喺sogo thankful week 買咗一張雙人hallmark 90%白鵝絨被,1000 gram,賣$888

大宅

國民生產總值:4090

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
其實我都想知大豆被,定羊毛被好?如果得7,8度邊隻夠用?
我想要輕身既被,THANKS~

大宅

國民生產總值:1589

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
大豆被唔夠暖,要輕一定係羽絨被,羊毛被重好多

子爵府

國民生產總值:10382

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
uniquekuen 發表於 16-11-27 00:09
大豆被唔夠暖,要輕一定係羽絨被,羊毛被重好多

同意,我屋企三樣都有,羽絨最暖,羊毛被最重!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎