用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 151|主題: 57043

[淘寶] 淘寶集運

大宅

國民生產總值:2990

請問各位jm,如果我响淘寶見件貨話順豐簽收左,但件貨又一直唔比我做集運,請問可以响邊度問呀?因為係第一次上淘寶,請指教~~

王國熱話
真空煲燉湯
紅燒肉
吐司白麵包點解切到爛哂
Bruno hot plate 邊度有現貨?

伯爵府

國民生產總值:19744

yanswy 發表於 16-11-24 22:10
請問各位jm,如果我响淘寶見件貨話順豐簽收左,但件貨又一直唔比我做集運,請問可以响邊度問呀?因為係第一次上 ...

係呀,我有件貨簽收左成3日先入庫

大宅

回覆:淘寶集運

我見佢簽收咗幾日,但又唔放出嚟比我做集運,我宜家都唔知點好

wcpcelia    發表於 16-11-25 09:27

大宅

國民生產總值:1189

回覆 yanswy 的帖子

請問係唔係淘寶入面順豐集運呀?定係其他集運公司?

大宅

國民生產總值:2292

回覆:淘寶集運

我就係用順豐集運,見件貨簽收咗想集運黎香啦,點知佢20號簽收咗今日先入倉,我今日先集運到咋,兩份件都係咁

大宅

引用:回覆 yanswy 的帖子請問係唔係淘寶入面順豐

原帖由 travisbaby 於 16-11-25 發表

回覆 yanswy 的帖子
係呀,順豐

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎