用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由報料 今日: 46|主題: 245076

伊瑪電陶爐好用嗎?!

大宅

國民生產總值:4987

BKXmas勳章

呢個。。。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話

複式洋房

國民生產總值:312

BKXmas勳章

amymymy 發表於 16-11-24 22:30
呢個。。。

麻麻,煮完後散熱風扇起碼要5分鐘先會自己停,又唔可以熄機,唔比佢散熱又驚熱過頭

大宅

國民生產總值:3065

BKXmas勳章

pooh1211 發表於 16-11-25 00:02
麻麻,煮完後散熱風扇起碼要5分鐘先會自己停,又唔可以熄機,唔比佢散熱又驚熱過頭
...

其他牌子電陶爐都係咁 要等5mins先自動熄機…我覺得電磁爐好用過電陶爐…

大宅

國民生產總值:2719

BKXmas勳章

淘過忠臣200有找,用左年幾,幾好!可以用瓦煲煲湯

大宅

BKXmas勳章

...

5分鐘係咪叫耐?平時我無留意幾時散熱風扇停添!

侯爵府

國民生產總值:20287

BKXmas勳章

choitingting 發表於 16-11-25 01:10
其他牌子電陶爐都係咁 要等5mins先自動熄機…我覺得電磁爐好用過電陶爐…
...
請問淘大陸電器個插頭要點轉架?

男爵府

國民生產總值:5069

BKXmas勳章

she811 發表於 16-11-25 10:38
淘過忠臣200有找,用左年幾,幾好!可以用瓦煲煲湯

我想問個插頭是3腳嗎

大宅

國民生產總值:2719

BKXmas勳章

e_g 發表於 16-11-25 11:10
我想問個插頭是3腳嗎

寄來時有個3腳扁插,自己加個旅行插就用得,好方便

翡翠宮

國民生產總值:88371

2017勳章 BKXmas勳章 Xmas吸收勳章 動物勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 夏天玩到顛 育兒性格勳章 樂桃猴年勳章

...
下, 要咁架, 我煮完就熄爐, 無留意要咁散熱喎

伯爵府

國民生產總值:17542

BKXmas勳章

回覆樓主:

内地買忠臣好過,伊瑪啲電器唔得。

我刚刚在京东看到一个不错的店铺,好东西要一起分享,快来看看~http://shop.m.jd.com/?shopId=1000002430 |下载京东手机客户端:http://sq.jd.com/NvQBpa @京东

別墅

國民生產總值:970

BKXmas勳章

回覆樓主:

我壞左兩個都係話過熱,我仲要買成6百蚊

大宅

BKXmas勳章

bobo3567 發表於 16-11-26 20:50
我壞左兩個都係話過熱,我仲要買成6百蚊

別墅

國民生產總值:970

BKXmas勳章

不過可能係我成日煲湯就開到最洗火煲過夜或者出街,
同埋我廚房太洗所以成日洗完既煲都會擺番上爐面,
可能甘樣阻住佢散熱
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎