用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 105|主題: 89093

好想有bb....真系好想有bb....

洋房

國民生產總值:85

愈叫自己吾好甘大壓力就愈會唸.....
有冇人同我一樣?

複式洋房

國民生產總值:406

Same here
跟本就停唔到諗,特別係身邊既人一係生BB一係有左。
見人地就好易咁,但自己就個個月都M小姐探我,真係好灰~

複式洋房

國民生產總值:229

Same herex2
有咩方法可以放鬆話埋俾我知
尋日又day1, 放工見到老公真係喊出黎
覺得自己好失敗

複式洋房

國民生產總值:406

kpt411 發表於 16-11-24 23:10
Same herex2

我今個月特登唔入黎想生bb版,睇少啲,一諗起生bb既野就即刻諗其他野,煲下劇咁。就連紅D都冇check,又冇記住幾時due day。
但....M小姐都係黎搵我都幾灰

所以day1就入返黎呢版啦

複式洋房

國民生產總值:486

magicwand115 發表於 16-11-24 22:31
有冇人同我一樣?

會,成日諗,點解D人咁易有!
緣份仲未到我!

洋房

Fatbigball 發表於 16-11-24 23:06
Same here
跟本就停唔到諗,特別係身邊既人一係生BB一係有左。
見人地就好易咁,但自己 ...

我身邊d朋友同我同年紀戈d差吾多都生曬點解好運仲未降臨我身上。。。。

洋房

kpt411 發表於 16-11-24 23:10
Same herex2

我真係好想放鬆吾唸。。。但愈叫自己唔唸就愈會唸
我真系控制吾到自己呀!!!

複式洋房

國民生產總值:445

回覆:magicwand115 的帖子

好明白你心情,每次M come都好失望好難同自己講話平常心!但越心急越難有!
只好相信上天會喺最適合嘅時候比最好嘅嘢你!
💪🏼💪🏼

洋房

babyandi 發表於 16-11-25 08:42
好明白你心情,每次M come都好失望好難同自己講話平常心!但越心急越難有!
只好相信上天會喺最適合嘅時候 ...

每次m到就好似派成績表老師話你唔合格甘。。。
m未到驗6d出白板時就好似一道雷劈落來甘。。。今個月又食白果

別墅

國民生產總值:761

我都好想要呀, 好心急呀!!

複式洋房

國民生產總值:111

我都係呀成日叫自己唔好諗 點知去到差唔多排既時候又會好緊張係咁諗
個個都講話放鬆先容易有 但個人根本就放鬆唔到

複式洋房

國民生產總值:215

Same here, 身邊朋友,同學都生哂咁滯,有d仲已經生左三個........

男爵府

國民生產總值:5171

cherry113 發表於 16-11-24 23:20
會,成日諗,點解D人咁易有!
緣份仲未到我!
係...我朋友落過仔做一次就中

我搞咁多次都未得

複式洋房

國民生產總值:330

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我都係,明明叫自己放鬆點,但又不停睇住排卵,明明叫自己出年一月先開工,但到排卵期又想試,見到day one就失落,身邊個個都生得咁順利,自己就經歷小產,又要對人歡笑背人愁,真辛苦

男爵府

國民生產總值:5013

回覆樓主:

加油呀
我等左4年先有,之前一次 IVF 吾中,一心調理好身體等第二次開針,點知吾覺意就

排卵期有 do 過三次,因為失望太多所以無期望,點知無期望又有意外收獲。

大宅

國民生產總值:2479

動物勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

magicwand115 發表於 16-11-24 22:31
有冇人同我一樣?

唔知點解人地就咁易中

大宅

國民生產總值:2092

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
有冇人同我一樣?

大宅

國民生產總值:2920

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

試咗幾個月,老公成日都係排卵嗰幾日話自己心理有問題硬唔起,都唔知想點同可以點

洋房

回覆樓主:

今日去左做輸卵管攝影。。。痛到吾識喊。。。點解有人甘易有。。。點解我又甘吾好采。。。。

複式洋房

國民生產總值:115

magicwand115 發表於 16-11-28 15:03
今日去左做輸卵管攝影。。。痛到吾識喊。。。點解有人甘易有。。。點解我又甘吾好采。。。。

...

我都照左兩次都真係好痛架!但係因為我第一次唔知道原來有止痛藥食照第二次嘅時候嗰個中環嘅醫生就俾咗止痛藥我食就冇咁痛囉我絕對明白想生但冇既感覺!我已睇咗好多中E排緊廣華都叫自己唔好咁緊張但係都係其實真係好難諗喎!時間係唔等人我覺得我哋最大嘅敵人係時間囉!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎