用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4750|主題: 868760

最近創興廣場的地鐵站是太子嗎

公爵府

國民生產總值:26859

動物勳章 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

行多久呢,thx

版主

國民生產總值:45953

趣教勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 2015xmas 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

Irene_Lo 發表於 16-11-24 22:33
行多久呢,thx

創興近油麻地,太子那個是始創中心

大宅

國民生產總值:2340

回覆:最近創興廣場的地鐵站是太子嗎

旺角E1出好近

wcpcelia    發表於 16-11-25 09:32

大宅

國民生產總值:1375

回覆樓主:

話時話我成曰都創興同始創掉亂 唔知點解,而家又唔記得邊間打邊間

珍珠宮

國民生產總值:34975

好媽媽勳章

旺角地鐵,雅籣酒店出口

男爵府

國民生產總值:6305

triple3 發表於 16-11-25 01:08
話時話我成曰都創興同始創掉亂 唔知點解,而家又唔記得邊間打邊間
...

我和你一樣 !

大宅

國民生產總值:1375

db7mu23 發表於 16-11-25 01:20
我和你一樣 !

珍珠宮

國民生產總值:36930

醒目開學勳章 環保接龍勳章 2016夢想成真

油麻地或旺角出都要行, 岩岩0係兩個站中間

子爵府

國民生產總值:12341

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:話時話我成曰都創興同始創掉亂 唔知點解,

原帖由 triple3 於 16-11-25 發表
...
好多年前, 我直頭老點人, 佢問我創興, 我點咗去始創方向, 十幾秒後醒起錯咗, 但嗰個人行咗去了。

wcpcelia    發表於 16-11-25 09:32

珍珠宮

國民生產總值:36930

醒目開學勳章 環保接龍勳章 2016夢想成真

triple3 發表於 16-11-25 01:08
...
位置我分得清呀, 但個腦同個口唔協調, 成日講錯囉

大宅

國民生產總值:1400

回覆:最近創興廣場的地鐵站是太子嗎

創興就油麻地落好d,因為沿途無旺角咁多人

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎