自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

elong 發表於 16-11-24 23:53
唔係有錢架!
我地只係住村屋,
普通人家,

離婚但膳養費又怕佢走數 又繼續同其他女人happy 個仔又唔見唔理 既然佢今次作出承諾 信埋最後一次 否則即斬纜 唔好再糾纏落去了 放過佢=放過自己 最最最最後一次機會俾大家

男爵府

elong 發表於 16-11-25 00:36
同意
而家係錢大,無愛情就抓住麵包。
如果……唔知離婚佢會唔會走數,

咁睇來你冇得揀喎 一係攞綜援? 你做唔做到隻眼開隻眼閉丫?

大宅

回覆 elong 的帖子

乜妳老公已經離過兩次婚呀!?

水晶宮

anniellm 發表於 16-11-25 11:04
係啦, 橫睇掂睇, 佢老公都係一個X街, 點解樓主一開始仲會嫁佢...
1. 離婚都唔睇下啲仔女, 根本就衰, 親生骨 ...

Agree, 呢個肯定渣男,佢從來冇愛過人,只愛自己。

樓主,你已經講左幾次離婚,再講佢就唔理你了

侯爵府

回覆樓主:

死性不改 離過2次 都唔生性 我唔會忍

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

如果佢真係珍惜身邊既女人,根本唔會離過2次婚啦..!!
一次又一次已經比機會佢啦...佢根本都冇珍惜過你..

珍珠宮

elong 發表於 16-11-24 23:06
剛剛20個月大渣。
佢未滿月,爸爸已去澳門,
好少相處又唔係一齊生活,

離!無謂浪費時間係佢身上!不值得

wcpcelia    發表於 16-11-25 16:52

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

每個問問題既人心入面其實都有個答案。好多都係想搵人支持。樓主,忠於自己就得啦

侯爵府

回覆樓主:

離過2次婚,仲要有前科,我唔會俾機會,狠心斬纜

水晶宮

mini1204 發表於 16-11-24 23:28
其實佢係乜人你心裡有數路
結婚結100次我都吾 care, 離婚後可以吾睇仔女既,我吾識欣賞呢D人,亦吾會想同 ...

子爵府

回覆樓主:

你呢鑊正宗狼來了,佢唔會再怕離婚!佢前2段婚姻都可以咁……你仲可以旨意佢??

珍珠宮

心裡不肯定就不要離住,去到你忍唔到先離

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請恕我直言, 一個男人可以離咁多次婚都仲唔收心養性, 佢根本就係一個唔尊重婚姻既人
對前妻生既子女可以完全不見, 根本係無血性
其實呢d你無可能唔知, 只係當局者迷, 你以為自己會係例外既一個吧?
只要你成為佢既ex(無論係你主動離婚, 還是佢最後決定放棄你), 你既下場可能就會同佢2位前妻一樣了, 呢個係佢性格無得改的
我睇左你另一個po話同c6傾好左會俾3萬贍養費, 你諗下, 你走左就到小3坐正
偷情時可能慳慳地都得, 但坐正之後, 有邊個女人會眼白白睇住個c6每個月俾4萬(第2任前妻仲俾緊1萬)其他女人都唔出手阻止?
除非你c6個個月搵十幾廿萬仲有大把$可以俾小3用啦, 但我爬文見jm話你地只係租屋, 你仲話小3都要倒貼佢, 似乎又唔係呢個級數呢
如果我有講錯, 希望不要介意
同埋建議你唔好再講咁多次離婚黎拋佢, 除非你已經立定決心去簽名, 否則, 狼來了既故事你應該都明.....仲要對方係一個個底花晒既男人
你以為佢會驚第3次離婚嗎?

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

你100%肯定佢會準時乖乖每月比足瞻養費?

比著係我,自己未有獨立經濟能力,就忍下先,一面cap得幾多得幾多,一面部署自己搵錢。有足夠私己錢先攤牌。

伯爵府

elong 發表於 16-11-24 23:06
剛剛20個月大渣。
佢未滿月,爸爸已去澳門,
好少相處又唔係一齊生活,

佢離過兩次婚你都仲跟佢? 咩原因離婚? 男人花心無得改。

男爵府

jodyfan 發表於 16-11-25 11:12
為錢。為有人包養。

唔好咁話elong
人地講左自己係普通家庭,就算依家諗離婚,佢都係放仔做第一,我唔覺elong係因為錢嫁依家老公,女人對愛情係會唔理智,咁佢老公離左婚咁多年,都有俾錢前妻既仔女,都算負責任,至於佢個仔滿月,老公走左,講真,生仔負擔大左 ,老公話想搵多個錢,咁女人都會放人,又請左工人俾佢

子爵府

嘩,我想問佢係米情聖......

睇下先,個師傅甘講。可能糸你䣇反佢反來

老實,比我吾會選擇尼d人因為冇安全感!

公爵府

明知佢唔會改唔好再浪費時間, 個仔仲細如果自己能應付日常開支我寧重新開始過自己既生活, 而家個仔先20 個月, 幾時先忍到佢大, 到大D 係屋企日嘈夜嘈, 對佢影響唔大咩, 自己又辛苦. 對人歡笑背人仇.

子爵府

樓主簡著個情場浪子...根本未玩夠...離婚對佢黎講食生菜 完全無威嚇作用 仲妄想個cheap佬科水

好好為自己同個bb計劃將來好過 咩求簽果d 慳番d錢比bb好過啦 自求多福啦

水晶宮

回覆樓主:

呢度有d留言雖然好難聽,希望樓主唔好介意,佢哋都係想點醒你。加油,樓主。

首頁

尾頁

跳至