用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 3|主題: 12370

BB女下身紅有粒粒,可以搽邊隻藥膏好?

複式洋房

國民生產總值:300

水晶宮

國民生產總值:54754

下身有粒粒唔好亂搽嘢,都唔知係咩嘢嚟嘅

水晶宮

國民生產總值:61436

勤D幫BB換片片,每次換片要清洗。如果嚴重就要問下醫生意見喇。

子爵府

國民生產總值:11097

可以好多原因, 建議都係睇醫生

侯爵府

國民生產總值:23849

我覺得下身生粒粒,真系唔好亂搽嘢,勤D換片,同保持清潔
如果真系有D嚴重,建議去睇下醫生

侯爵府

國民生產總值:22343

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

如果多既話都係建議你睇下醫生比較好

別墅

國民生產總值:647

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
linbaby 發表於 16-11-24 23:22

我囡都咁用左木瓜霜同換左另一隻透氣啲嘅片就好左

男爵府

國民生產總值:7822

要勤D換片勤清潔。可能隻尿片唔係咁適合BB~

別墅

國民生產總值:726

下身喺重要部位,去睇醫生由醫生決定要唔要搽藥

大宅

國民生產總值:1703

發表於 昨天 16:48 |顯示全部帖子
蟹貨 發表於 16-11-28 07:54
我囡都咁用左木瓜霜同換左另一隻透氣啲嘅片就好左
講開透氣既片片,我覺得huggies新嘅白金片片都係好透氣好乾爽,唔會焗到patpat紅。不過下身生粒粒有好多原因,都係睇左醫生穏陣啲喎
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎