潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

medium牛皮ruthenium hardware
如果有時夜晚去dinner會唔會太casual唔夠formal?

心大心細中

FiFiMa    發表於 16-12-2 17:07
ada0707    發表於 16-11-26 10:23

伯爵府

隻色唔錯

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

色靚+特别缝線。
睇你formal時有幾formal。
如果你平時去街/返工用多,呢個絕對啱。
呢個係16年頭/中款。 HK Chanel仲有嗎?

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆:cc 呢隻色靚唔靚呀

男爵府

babyislove 發表於 16-11-25 07:26
色靚+特别缝線。
睇你formal時有幾formal。
如果你平時去街/返工用多,呢個絕對啱。

加拿大呀
佢地好似勁多貨, 拎左五六個唔同色既medium俾我睇
我本來想去睇今季個藍色mini 佢反而冇
不過呢邊打埋稅貴香港勁多

wcpcelia    發表於 16-11-25 12:20

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

aibaba 發表於 16-11-25 12:19
加拿大呀
我本來想去睇今季個藍色mini 佢反而冇:thinkin ...

個袋咁貴。
等個自己鍾意。
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

禁止訪問

男爵府

翡翠宮

如果上班就好合用, 去飲宴好似素色了點. 有冇更淺色? 不過都靚.

大宅

aibaba 發表於 16-11-25 12:19
加拿大呀
我本來想去睇今季個藍色mini 佢反而冇:thinkin ...
你系加拿大邊道呀?其實系香港買你帶返入境果時都要打返入境稅及省稅,所以系加拿大唔會貴好多,如果你住果到省稅12-15%,系香港買原全無平幾多
懷B之路太難行了.....灰

男爵府

Just so so!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:aibaba 的帖子

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

男爵府

畀面勳章

個人覺得一般

大宅

aibaba 發表於 16-11-25 04:35
如果有時夜晚去dinner會唔會太casual唔夠formal?

靚呀

大宅

aibaba 發表於 16-11-25 04:35

題外話-我覺得呢個袋個flap好似「咩」咗,唔對下面啲格紋。如果JM決定買呢個色嘅話,建議JM要求另一個

首頁

尾頁

跳至