用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 194|主題: 48975

求教,懷孕失眠解決辦法?

大宅

國民生產總值:2780

第二胎,7個星期,都唔知點解到半夜兩三點就自動醒,之後就瞓唔番,有無解決辦法?

複式洋房

國民生產總值:110

你幾多WK 啦? 我之前岩岩有左果時, 都係訓得好差, 訓唔到....後來醫生開左維他命B12 比我, 有時我又會訓之前食隻蕉, 好似真係好訓D

去到10WK-12WK左右就少左訓唔到既事了~

大宅

國民生產總值:2780

sambeebee 發表於 16-11-25 10:37
你幾多WK 啦? 我之前岩岩有左果時, 都係訓得好差, 訓唔到....後來醫生開左維他命B12 比我, 有時我又會訓之 ...

希望真係可以快啲回復正常,謝謝你

複式洋房

國民生產總值:475

gwash 發表於 16-11-25 04:46
第二胎,7個星期,都唔知點解到半夜兩三點就自動醒,之後就瞓唔番,有無解決辦法?
...

我都係瞓唔到,成個人好攰,想瞓但瞓唔到

水晶宮

國民生產總值:61504

我都試過一兩次,2點半起身,上廁所之後就訓唔著,要到4點先入睡,放鬆心情,唔好逼自己入睡。

民房

國民生產總值:10

回覆樓主:

我而家9w, 都係晚晚屙夜尿跟住訓唔返,要睇一陣電視先訓得返

子爵府

國民生產總值:12022

有時間日頭散下步
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎