用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1470|主題: 869613

問想YEN邊度扺

別墅

國民生產總值:813

YEN邊度抵,謝謝

子爵府

國民生產總值:13845

BK Milk勳章

回覆樓主:

中銀,有冇中銀戶口? 其實如果唔係去日本買樓,旅遊換一萬幾千,去邊換都係數十蚊的分別。

wcpcelia    發表於 16-11-25 09:24

珍珠宮

國民生產總值:44304

kitmanbaby 發表於 16-11-25 07:22
YEN邊度抵,謝謝
銀行開個外幣戶口兌啦...用EBANKING TT RATE 兌 !!

大宅

國民生產總值:4979

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

子爵府

國民生產總值:13046

今朝睇堅成0.0684
之後問發達鳥0.0685
啱啱去左堅成換0.0686
其實唔係相差幾多
搵間方便自己換
~~ 說安慰話的舌頭是生命船; 奸惡的舌頭使人心碎 ~~
**if you wanna cry, cry on my shoulder;
    if you need someone who cares for you;
    if you're feeling sad; your heart gets colder;
    yes I show you what real love can do.**

別墅

國民生產總值:813

kitmanbaby 發表於 16-11-25 07:22
YEN邊度抵,謝謝

謝謝

大宅

國民生產總值:4933

今日中銀0.6854
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎