用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

嬰兒用品 今日: 10|主題: 82000

Medela Freestyle 喇叭?

複式洋房

國民生產總值:304

通常用 24 定 27 mm?

王國熱話

別墅

國民生產總值:798

我都想知呀! 請問邊到抵買呀?

別墅

國民生產總值:641

hoimin 發表於 16-11-25 10:53
我都想知呀! 請問邊到抵買呀?

Amazon Uk
discount緊,£229
用埋promo codehk$2,100左右
不過要用轉運
便過水貨店

別墅

國民生產總值:798

回覆 ae20150103 的帖子

親戚俾左一部我 想配返PARTS 基本係咪配返 喉同喇叭就OK啦?? thanks

大宅

國民生產總值:3341

無話通常, 睇個人架咋...

大宅

國民生產總值:1316

回覆樓主:

跟機24mm,但好睇個人呎吋。唔岩就要自行去配
我係2016年9月準媽媽~ 多多指教!

大宅

國民生產總值:4927

動物勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

AA~Love~BB 發表於 16-11-25 07:56
通常用 24 定 27 mm?

For reference

http://www.medela.com.tw/UserFiles/Breast_ruler.pdf

複式洋房

國民生產總值:176

ae20150103 發表於 16-11-25 11:18
Amazon Uk
discount緊,£229
用埋promo codehk$2,100左右

有咁平?可否send 條link 睇下
我上Amazon UK 要 329.99磅

別墅

國民生產總值:641

Hoimao83 發表於 16-11-28 09:16
有咁平?可否send 條link 睇下
我上Amazon UK 要 329.99磅

個black friday deal完左
你等下次,成日都減價

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎