用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 114|主題: 57060

[淘寶] 淘寶直送

子爵府

國民生產總值:11179

近排有冇人用,送貨正唔正常?我想用郵局取,但驚佢被双11啲貨積壓,有冇jm報吓料??thx!

王國熱話
【好消息】教育王國app出咗新版喇~~
bk轉左新app 真係好差!改善下啦!
用戶“King321"無故罵人
請問點解用ip6睇有圖既posed圖會咁濛?

伯爵府

國民生產總值:15678

patwong 發表於 16-11-25 08:54
近排有冇人用,送貨正唔正常?我想用郵局取,但驚佢被双11啲貨積壓,有冇jm報吓料??thx!
...

星期二下單,應該今日派了,我送上工業地址

子爵府

國民生產總值:11179

bbsau 發表於 16-11-25 09:03
星期二下單,應該今日派了,我送上工業地址

請問淘寶直送喺咪都可以幾間店一次過計的?

複式洋房

國民生產總值:302

回覆 patwong 的帖子

淘寶直送都係集運,只係落單付款時俾埋運費。

伯爵府

patwong 發表於 16-11-25 12:47
請問淘寶直送喺咪都可以幾間店一次過計的?

係啊

複式洋房

國民生產總值:336

bbsau 發表於 16-11-25 15:01
係啊

請問點樣group埋一齊?

伯爵府

vivian0919 發表於 16-11-25 17:06
請問點樣group埋一齊?

剔晒要一齊比嘅項目,然後結算就變一張單了

大宅

國民生產總值:2021

ty1115 發表於 16-11-25 14:17
回覆 patwong 的帖子

淘寶直送都係集運,只係落單付款時俾埋運費。

淘寶直送是集運嗎?點集埋一齊?我雙十一用直送,一間店,現在也未收到

複式洋房

TallBBMa 發表於 16-11-26 14:05
淘寶直送是集運嗎?點集埋一齊?我雙十一用直送,一間店,現在也未收到
...
都算係集運,將你係唔同嘅店舖買嘅嘢集埋一齊送到香港,會根據各賣家預報嘅重量俾咗運費先,等啲貨都到齊集運倉後,佢會自動合併出貨到HK,唔洗你自己合併。
有好有唔好,如果啲貨重咗,咁你有着數,但輕咗你就俾多咗錢,同埋唔可以加單,啲貨唔可以分開走。
仲未收到? 睇吓物流信息,到底啲貨係邊。

大宅

ty1115 發表於 16-11-26 15:05
都算係集運,將你係唔同嘅店舖買嘅嘢集埋一齊送到香港,會根據各賣家預報嘅重量俾咗運費先,等啲貨都到齊集 ...

五日前同圓通線上客服問就話出庫

複式洋房

TallBBMa 發表於 16-11-26 17:49
五日前同圓通線上客服問就話出庫
咁物流信息係點寫?唯有揾淘寶介入幫你。

大宅

ty1115 發表於 16-11-27 02:16
咁物流信息係點寫?唯有揾淘寶介入幫你。

怎樣可以淘寶介入?

複式洋房

TallBBMa 發表於 16-11-28 22:07
怎樣可以淘寶介入?
即係揾淘寶客服幫你。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎