用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

湊B百科 今日: 47|主題: 1929

兩歲半, 夜晚著咩片訓覺?

大宅

國民生產總值:1361

BKXmas勳章

請教下... 兩歲半小朋友, 夜晚著咩片訓覺?

一直用開白P片片, 但咁大個仔訓係度包片又好似好怪... 企係度著又漏到張床濕晒, H牌學習褲又漏....
白P拉拉褲會好啲嗎?

王國熱話
淘大花園兩房高層業主盤免佣
何文田培正旁兩房單位放租
兩個月按揭趕得切嗎?
售~馬鞍山新港城

大宅

國民生產總值:2356

BKXmas勳章

淨係訓覺前訓底著片有咩問題?最緊要唔漏

複式洋房

國民生產總值:245

BKXmas勳章

回覆樓主:

我個就係著學習褲訓覺的。因為我懶唔想貼貼下咁。

2歲半訓係度包片我覺得無問題呀。佢肯訓我肯包架。

大宅

國民生產總值:1175

BKXmas勳章

回覆 krb317 的帖子

H牌褲仔著過夜好少見佢會漏,會唔會係要轉size? 同埋瞓之前最好去多次wee wee先安全d

大宅

國民生產總值:1790

開心吸收勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

訓覺著返片,唔好著學習褲
片吸水力強D,

伯爵府

國民生產總值:15798

BKXmas勳章

我囝訓左會係咁郁. 著片一定漏尿..
(唔可以貼得太緊, 佢HIP 位怕固住痛)

反而學習褲對佢黎講更貼身, 冇漏過...

複式洋房

國民生產總值:169

BKXmas勳章

moony
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎