用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 193|主題: 57062

[淘寶] 有冇人淘過點讀筆?

男爵府

國民生產總值:6204

應該買邊種好?係咪要指定書先讀到?初小用

王國熱話
各位泵媽,handsfree值得買嘛?
餵母乳,可唔可以食中藥?
BB蠶豆症可以飲mother milk 茶嗎?
優合8004/8016邊款好啲呀?

大宅

國民生產總值:1008

回覆樓主:

我舊年在淘寶買過這套
我覺得好好用,我小朋友而家K3 好喜歡
支筆「小達人」係可以點讀成個系列 同埋其他我唔記得係乜野書了 如果你有興趣可以去淘寶網睇下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

回覆樓主:

初小啱用嗎?我都係用來讀圖書,但怕讀得好少!我會去睇睇小達人,唔該晒!

男爵府

亞Tong 發表於 16-11-25 10:22
我舊年在淘寶買過這套
支筆「小達人」係可以點讀成個系列 同埋其 ...

想問係咪要買埋佢既圖書?我自己有Oxford reading tree都可讀到嗎?

侯爵府

國民生產總值:23278

亞Tong 發表於 16-11-25 10:22
我舊年在淘寶買過這套
支筆「小達人」係可以點讀成個系列 同埋其 ...

我都係淘左呢支呀

大宅

國民生產總值:1037

回覆樓主:

我在爸媽網買ort 3至5級同點讀筆,本身有1至2級,但不是點讀版。可以叫老板俾埋佢啲貼紙表你,你跟住貼返落書,就可以點讀埋1至2級。

大宅

國民生產總值:1008

上等人 發表於 16-11-25 10:38
想問係咪要買埋佢既圖書?我自己有Oxford reading tree都可讀到嗎?

sorry吖,啱唔啱用我就唔太了解
我係在同一間鋪買書和筆,我試過在圖書館借返來的Oxford Reading tree 讀唔到

男爵府

國民生產總值:7067

回覆樓主:

我都有淘啊!老闆仲好好幫我安裝好

男爵府

phoebebbc 發表於 16-11-25 10:47
我都有淘啊!老闆仲好好幫我安裝好

請問你買幾錢? 我見筆連3-9級書要成600元! 有些要成千蚊。係咁貴嗎?點買抵d.

子爵府

國民生產總值:14485

亞Tong 發表於 16-11-25 10:45
sorry吖,啱唔啱用我就唔太了解
我係在同一間鋪買書和筆,我試過在圖書館借返來的Oxford Reading tree 讀 ...

點讀書是普通書,上面印了些眼看不到的東西,點讀筆讀到之後會播放對應的mp3, 所以點普通書是不會發聲的。

普通書要變成點讀書,要把貼紙貼在書上。

男爵府

國民生產總值:9705

上等人 發表於 16-11-25 13:28
請問你買幾錢? 我見筆連3-9級書要成600元! 有些要成千蚊。係咁貴嗎?點買抵d.
...

我買左3-5級連筆四百幾人仔
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎