用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

寵物趣談 今日: 11|主題: 13082

有心想領養貓貓!

複式洋房

國民生產總值:378

我只係想領養一隻6個月以下既男性CAT,陪伴家中小狗,本身小狗都係男性,想領養的,跟本唔會俾養到,最後又係話唔適合,有冇好心人可幫忙,謝謝!

王國熱話
貓咪尋主人愛
分享我的(emoji)領養回家時個半月,現在八...
Primal生肉脫水糧(如不能post請取消)
狗老了是否毛會漸白

珊瑚宮

國民生產總值:101357

回覆:有心想領養貓貓!

呢度有隻。但係女。唔係仔。

[免費:請求領養流浪貓女] http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18920726

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

珊瑚宮

引用:我只係想領養一隻6個月以下既男性CAT,陪伴

原帖由 yy_cool915 於 16-11-25 發表

我只係想領養一隻6個月以下既男性CAT,陪伴家中小狗,本 ...
之前我都試過想領養。好多義工。又咁又咁。卒之放棄。去買。英短。而家已有3隻。
兩公婆同一隻bb。已養左年幾。

有時睇到。就算所謂合適。好多都最後都有機會棄養。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

複式洋房

回覆 moonlight9198 的帖子

冇錯又甘又甘,又家訪,窗網都裝埋,得個吉,所以先系度試下有冇浪浪貓同貓仔吾要棄養,冇既真系自己去買算了,謝謝!

珊瑚宮

引用:回覆 moonlight9198 的帖子冇錯又甘又甘,

冇錯又甘又甘,又家訪,窗網都裝埋,得個吉,所以先系度試下有冇浪浪貓同貓仔 ...
好多人去新界地區。都有貓bb。好多貓媽咪生左。但亦照顧唔到咁多。但都講下有冇緣分。

珊瑚宮

引用:回覆 moonlight9198 的帖子冇錯又甘又甘,

冇錯又甘又甘,又家訪,窗網都裝埋,得個吉,所以先系度試下有冇浪浪貓同貓仔 ...
我響網上買既係自家繁殖。即係可能生一胎。兩胎。太多。自己養唔到咁多果種。唔好去寵物店買。或有些係特登繁殖貓bb黎賣果種。

複式洋房

請問有冇好介紹給我呢?你個時買幾$丫,謝謝!

大宅

國民生產總值:4225

yy_cool915 發表於 16-11-25 11:19
我只係想領養一隻6個月以下既男性CAT,陪伴家中小狗,本身小狗都係男性,想領養的,跟本唔會俾養到,最後又係 ...

可考慮成貓5歲,鐘諗痴人可同動物相處。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
:-xhttp://hk.photos.yahoo.com/debby1292000 :oops: :oops: :oops: :oops:唔經唔覺我已經2歲啦........ :-) :-) :-)

珊瑚宮

引用:回覆 moonlight9198 的帖子請問有冇好介紹

請問有冇好介紹給我呢?你個時買幾$丫,謝謝!
其實好睇貓既毛色同五官。同合眼緣。大多三千至四千不等。

珍珠宮

國民生產總值:42254

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

DEVILY 發表於 16-11-25 20:27
可考慮成貓5歲,鐘諗痴人可同動物相處。

點解無人養呢隻?

珊瑚宮

引用:我只係想領養一隻6個月以下既男性CAT,陪伴

我只係想領養一隻6個月以下既男性CAT,陪伴家中小狗,本 ...
[貓咪尋家] http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=18944158

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珊瑚宮

引用:Quote:DEVILY 發表於 16-11-25 20:27 可考

原帖由 小軒軒 於 16-11-25 發表
點解無人養呢隻?
如果唔使家訪。應該會多人養。同埋好多人。希望由bb貓開始教同養。但成貓都有成貓既好的。

複式洋房

請問大約幾歲?

珊瑚宮

引用:回覆 moonlight9198 的帖子請問大約幾歲?

原帖由 yy_cool915 於 16-11-27 發表

請問大約幾歲?
個post 唔係我開。你問番開Post 樓主。

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎