用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 135|主題: 57060

[淘寶] buyup集運@@

大宅

國民生產總值:1768

我見jm講係今發明到,我住偏遠地區所以選擇咗自取己經5日個狀態仲係發貨,自取係要咁耐?

王國熱話

大宅

國民生產總值:3297

有得發貨已經好好, 好多集運苦主仲等緊收貨

別墅

國民生產總值:784

雙11 多人買野, 係要耐D
我係ASOS 11/11 買左野, 件貨星期一到左香港, 到今日我都未收到

版主

國民生產總值:13758

熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 2015xmas

我都係用呢間,最多都係3日已經收到貨

大宅

國民生產總值:1768

Lovely媽咪 發表於 16-11-25 12:11
我都係用呢間,最多都係3日已經收到貨

你係自取嗎?

版主

國民生產總值:13758

熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 2015xmas

Emma0303 發表於 16-11-25 12:49
你係自取嗎?
送公司

大宅

國民生產總值:2940

我雙11後3單都收哂貨啦喎,不過就耐少少,分別,3-5日;平時1-3日乜都到

大宅

國民生產總值:2940

Emma0303 發表於 16-11-25 12:00
我見jm講係今發明到,我住偏遠地區所以選擇咗自取己經5日個狀態仲係發貨,自取係要咁耐?
...

你問下客服,我都住偏遠,已經收哂貨

珍珠宮

國民生產總值:37008

醒目開學勳章 環保接龍勳章 2016夢想成真

回覆樓主:

我都係用buyup, 雙11既貨17號簽收晒
19號已送到屋企,九龍東

大宅

國民生產總值:1331

回覆樓主:

荃灣區,今發明到喎
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎