用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 54|主題: 243184

有無人係shipbao用家?

複式洋房

國民生產總值:384

好唔好用ga? 會唔會唔見貨呀? 見佢最近個轉運費平左$15/lb 想轉用佢, REFERRAL CODE又有十蚊可以用

王國熱話
「1」撃即中 送$50現金券
大富翁有趣冷知識!
Baby-Kingdom 推出親子王國網購
新增WhatsApp上傳收據服務

男爵府

國民生產總值:9608

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

phchan 發表於 16-11-25 12:32
我剛用過一次,美國運來香港,幾好,算快

你要referral code 嗎?
收貨到HK 用左幾耐呀?
你用US tax free 倉?
之前成日有人話失件我有D 擔心

別墅

國民生產總值:873

小腳八 發表於 16-11-25 12:06
好唔好用ga? 會唔會唔見貨呀? 見佢最近個轉運費平左$15/lb 想轉用佢, REFERRAL CODE又有十蚊可以用
...

Ok ar
用左好多次,每次都順利

複式洋房

patsylau 發表於 16-11-25 16:37
Ok ar
用左好多次,每次都順利

係? 見s post 都係鬧佢我仲驚驚地 不過我落左單去buyxxxxxip lu... Maybe next time trytry

大宅

國民生產總值:1747

千祈唔好用topxxxx ,又失件,運來香港又耐

wcpcelia    發表於 16-11-28 10:07

子爵府

國民生產總值:13498

陪月勳章

回覆:有無人係shipbao用家?

用緊,okay

別墅

國民生產總值:506

回覆:有無人係shipbao用家

我岩岩試緊,但係我成3個星期都未到香港,問親佢就1日推1日,我收曬d貨後,唔會再用佢,除非我唔急啦

男爵府

國民生產總值:8164

點都好迥多寶, 真係衰格
請小心勿相信滿口大話陰毒扮可憐搞是非老奸巨!我就係你既將來!

複式洋房

nghn 發表於 16-11-25 23:17
我岩岩試緊,但係我成3個星期都未到香港,問親佢就1日推1日,我收曬d貨後,唔會再用佢,除非我唔急啦

...

咁大wok....? 你係倉收左貨三weeks 定買左三weeks now?

別墅

回覆:小腳八 的帖子

我11月8號同10號到左倉啦,但係到今日都仲未到香港囉,佢話星期二送香港,我等到今日都仲未到

伯爵府

國民生產總值:17617

nghn 發表於 16-11-25 23:17

...

我用緊幾都快喎
你係邊度專運返黎?

別墅

回覆:cathy29 的帖子

美國

男爵府

國民生產總值:5715

那些花兒 發表於 16-11-25 22:50
千祈唔好用topxxxx ,又失件,運來香港又耐

我用開,未失過,不過呢排d 美國機好似疏咗!請問如失件邊個會負責?

大宅

skac 發表於 16-11-29 19:08
我用開,未失過,不過呢排d 美國機好似疏咗!請問如失件邊個會負責?

失件實係我自己負責,轉運唔會負責呢啲。我再追問啲貨去左邊,客服開始唔應我,whatsapp明明有上線都唔睇我信息。由頭到尾,佢都冇幫我問下美國果邊發生咩事。仲要粒聲唔出轉美國倉,用開佢啲人就死得啦,邊個得閑日日睇佢網頁,連fb都冇公佈過會轉地址。

講真,平過佢,自取點多過佢,規模大過佢嘅都有,但因為用佢淘寶集運覺得幾好先試用美國集運,一試難忘。兩個件,一件唔見左,一件就成二十日先到香港,個網又寫七至十日就到港,根本冇機返香港,唔係好似佢地個網咁講,一星期發貨兩次。

大宅

國民生產總值:4170

那些花兒 發表於 16-11-29 19:53
失件實係我自己負責,轉運唔會負責呢啲。我再追問啲貨去左邊,客服開始唔應我,whatsapp明明有上線都唔睇 ...

甘驚?watsapp又唔應。。。點可以聯絡佢?收到貨後會有電郵通知嗎??

大宅

blackcurrant00 發表於 16-11-30 05:39
甘驚?watsapp又唔應。。。點可以聯絡佢?收到貨後會有電郵通知嗎??

冇ga,繼續whatsapp ,客服都幫唔到手。美國果邊完全唔屬於佢地控制範圍,估計只係租人個倉用,員工都唔係自己嘅,所以十問九唔知。
到美國倉冇通知,會自動返港,到港後有信息

大宅

國民生產總值:4170

那些花兒 發表於 16-11-30 09:01
冇ga,繼續whatsapp ,客服都幫唔到手。美國果邊完全唔屬於佢地控制範圍,估計只係租人個倉用,員工都唔係 ...

我啲貨唔急。。。可到港就得了。。。好驚唔見貨呀,我見佢筲箕灣有自提點。。。甘你依家用邊間呀?

大宅

blackcurrant00 發表於 16-11-30 09:03
我啲貨唔急。。。可到港就得了。。。好驚唔見貨呀,我見佢筲箕灣有自提點。。。甘你依家用邊間呀?
...

暫時唔買住,未有揾第二間。唔出事就間間都好,出左事就後悔莫及。我下次實唔會揾啲細公司,咩都幫唔到手。

複式洋房

國民生產總值:107

佢快過BUY AND SHIP
之前係貴過佢
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎