用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 61|主題: 112520

需要極之潤嘅hand cream

複式洋房

國民生產總值:106

我對手真係好鬼乾...又揩...因為我係託兒所度做...成日要洗手,又要幫bb洗patpat,搞到隻手好揩呀...
有咩方法或者handcream可以介紹下我呀...
個人唔接受得太油,試過凡士林...太笠,完全唔得

王國熱話
開心傾~~Part 80
有無(5x6x7x)年全職媽咪入黎吹吹水(101)?
新手媽咪。有冇80後全職媽媽,傾傾計
土瓜灣 ftm

洋房

國民生產總值:57

我未去到你咁...不過就有時天氣太乾,會feel到手掌啲紋有D痛,好似想裂開咁...我冬天會用jurlique,夏天會用crabtree。

複式洋房

zueyip 發表於 16-11-25 13:09
我未去到你咁...不過就有時天氣太乾,會feel到手掌啲紋有D痛,好似想裂開咁...我冬天會用jurlique,夏天會 ...

你好似嚴重過我啵
jurlique,我用過...不過係夏天個陣...真係有小小笠,我又試下shift住用先

複式洋房

國民生產總值:137

回覆樓主:

我之前用locixxxx,而家已經轉用crabxxxx, 唔太乾又唔太立, 我LIKE佢地D味, 無咁濃, jurlxxxx我都用過, D味太勁

男爵府

國民生產總值:6555

回覆 Chowchowho 的帖子

我晚上查: 俄罹立英, 係立一D, 不過起身好快好~
痛失寶寶........

子爵府

國民生產總值:14670

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:需要極之潤嘅hand cream

QV cream有枝裝,我係萬0買。

或者用Glysomed都可以改善雙手粗鞋。

教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

箴言二十二章六節

別墅

國民生產總值:789

德國牌子HERBACIN or KAMILL好夠潤,另外GLYSOMED都好,全部咁啱都係綠色包裝

複式洋房

國民生產總值:315

回覆樓主:

呢支skin repair 好好用 我媽媽主婦手都係用佢 藥房買百零蚊

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珊瑚宮

國民生產總值:100393

回覆樓主:

佳善護手膏,平靚正! 有牙膏枝裝,和大膠瓶裝,各大藥房有售。

珊瑚宮

國民生產總值:100393

回覆樓主:

http://www.hkbrand.org/wuhan_brands/detail/60

男爵府

國民生產總值:6134

Chowchowho 發表於 16-11-25 13:34
你好似嚴重過我啵
jurlique,我用過...不過係夏天個陣...真係有小小笠,我又試下shift住用先
...

我都用jurlique

大宅

國民生產總值:2232

Neutrogena 羅威牌。

複式洋房

多謝哂你地啊

男爵府

國民生產總值:7900

H2O

侯爵府

國民生產總值:20432

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

Glysomed夠晒潤

水晶宮

國民生產總值:60008

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆:需要極之潤嘅hand cream

Jurlique 雖然未至於好潤, 但冬天用都ok呀,我一年365日都用佢

男爵府

國民生產總值:8427

回覆樓主:

建議你洗嘅野加環酵
無咁乾

侯爵府

國民生產總值:22667

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

隔晚厚搽 hand cream 然後帶棉手套瞓覺,第朝滑一滑
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

子爵府

國民生產總值:11151

樓主有冇試過夜晚厚搽凡士林然後戴手套瞓咁就唔痴笠笠,第二朝隻手軟熟好多

男爵府

國民生產總值:6134

ming0314 發表於 16-11-26 07:56
樓主有冇試過夜晚厚搽凡士林然後戴手套瞓咁就唔痴笠笠,第二朝隻手軟熟好多
...

好似幾好咁,等我今晚都試下出
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎