用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 8147|主題: 896877

做人父母多感慨,呢排多左啲...........

侯爵府

國民生產總值:21792

BKXmas勳章

做人父母多感慨,呢排多左啲自殺新聞,睇到心到UP,
真係就算大個仔大個女都要多關心

禁止訪問

國民生產總值:119

BKXmas勳章

男爵府

國民生產總值:8970

BKXmas勳章

唔知點培養小朋友抗逆能力....

瑪瑙宮

國民生產總值:142888

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章

回覆:miemiemie 的帖子

睇到好心痛

大宅

國民生產總值:4424

BKXmas勳章

我成日提自己不要給小朋友壓力, 要留意佢既情緒行為......但變相我既壓力就增加了

彩鑽殿

國民生產總值:866432

2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

睇到係心痛的

珍珠宮

國民生產總值:35170

BKXmas勳章

miemiemie 發表於 16-11-25 12:21

唔理又唔理、太多關心都會有壓力⋯⋯
真係好難做

公爵府

國民生產總值:26309

BKXmas勳章

miemiemie 發表於 16-11-25 12:21

多關心係啱,不過都覺得自細唔好太保護,比佢出去碰下釘,有唔啱要鬧下,反而抗壓能力強D,相反太保護、好容易比人鬧幾句就尋C

伯爵府

國民生產總值:15826

BKXmas勳章

回覆 luckybaby2011 的帖子

我都冇乜點理個仔.我仔好開心.但成績跟唔到.加上廿分都入唔到心儀小學!所以e+我要逼緊D.學返珠心算.補多堂英文!

男爵府

國民生產總值:5314

BKXmas勳章

eggcarol 發表於 16-11-25 14:26
多關心係啱,不過都覺得自細唔好太保護,比佢出去碰下釘,有唔啱要鬧下,反而抗壓能力強D,相反太保護、好 ...

認同
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎