用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 46|主題: 243263

有無人中左百佳易賞錢抽獎?

男爵府

國民生產總值:8021

前兩日收到email,以為係玩野,入佢個website睇先知有啲咁嘅事,仲要今日lastday用呢!

中左買$500 減$90

王國熱話
要來了....始終要來
8號風球99話要飲茶
其實係咪真係所有99都好難頂?
請教

大宅

國民生產總值:3772

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章

maywon 發表於 16-11-25 14:33
前兩日收到email,以為係玩野,入佢個website睇先知有啲咁嘅事,仲要今日lastday用呢!

中左買$500 減$90: ...

收到email話中獎,login後話無中

男爵府

dee00 發表於 16-11-25 15:27

收到email話中獎,login後話無中

我有喎!Login in 後見到!

大宅

maywon 發表於 16-11-25 16:13
我有喎!Login in 後見到!

登入後咁樣

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

dee00 發表於 16-11-25 16:16
登入後咁樣

咁搞笑!咁妳又收到email話中獎?!

大宅

maywon 發表於 16-11-25 16:20
咁搞笑!咁妳又收到email話中獎?!

係啊,唔係都唔會特等登入去睇

男爵府

我login後係咁的!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 16-11-25 16:56

珍珠宮

國民生產總值:44321

我今日換左嘞....9倍積分奬賞....不過MAX係100大元另外仲有星辰旅遊$500 coupon, 無用

男爵府

bb2 發表於 16-11-25 16:28
我今日換左嘞....9倍積分奬賞....不過MAX係100大元另外仲有星辰旅遊$500 coupon, 無用 ...

我都一陣去換!其實如果佢唔send email,我應該會miss左了!

大宅

國民生產總值:4182

回覆:有無人中左百佳易賞錢抽獎?

我中左足君好$100 coupon

url] [/url]

男爵府

nana11423 發表於 16-11-25 18:27
我中左足君好$100 coupon

我剛剛去左買野!滿$500減$90,減完$90,夠$500就再送$50coupon!

大宅

國民生產總值:3306

我中咗999積分

大宅

國民生產總值:2346

好心做抽獎就做好d啦!今晚先有時間check電郵,見到話中獎,就好開心咁login check下中乜野獎,點知完全無顯示,睇番電郵,原來係22/11下午四點幾先send, 但抽獎換領要係25/11之前完成,邊個咁得閒日日check住電郵!由通知至換領既日期實在太短!我聽日會打去cs度反映意見。有無人同我一樣遭遇?

男爵府

Margret 發表於 16-11-26 23:04
好心做抽獎就做好d啦!今晚先有時間check電郵,見到話中獎,就好開心咁login check下中乜野獎,點知完全無 ...

我就係話唔睇email都唔知中獎,仲要係得返兩三日去用,但唔知會唔會係嗰日先中獎,所以我都開 post提下大家!

翡翠宮

國民生產總值:98335

好媽媽勳章 畀面勳章

有丫...但我覺得冇乜用..
中左2樣野都冇打算用...

大宅

回覆 maywon 的帖子

有無人知道抽獎公佈方法同日期?點解由收電郵至領獎只得3日咁短?如果抽中大奬而又未必即時看到咪弊傢伙?

大宅

國民生產總值:4213

Margret 發表於 16-11-26 23:04
好心做抽獎就做好d啦!今晚先有時間check電郵,見到話中獎,就好開心咁login check下中乜野獎,點知完全無 ...

我見到有中獎email, login入去咩都無, 係咪因為過左期?

大宅

國民生產總值:1062

回覆樓主:

中咗Mrs. fxxx曲奇八五折,費事去攞!中埋d無謂嘢!

子爵府

國民生產總值:12386

ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

我中左旅遊$500,可惜睇到時已最後一日

大宅

回覆 chungchungbaby 的帖子

同你一樣!大家一齊打去cs度反映下,獎品換領期得幾日!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎