用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 27|主題: 242960

AIA 嘉年華

大宅

國民生產總值:4453

AIA 嘉年華 適合3歲小朋友嗎?是否aia 客戶有免費飛?

王國熱話
開心傾~~Part 80
有無(5x6x7x)年全職媽咪入黎吹吹水(101)?
新手媽咪。有冇80後全職媽媽,傾傾計
土瓜灣 ftm

男爵府

國民生產總值:6435

beautytiny 發表於 16-11-25 14:51
AIA 嘉年華 適合3歲小朋友嗎?是否aia 客戶有免費飛?

3歲幾高?好多野要大人陪小朋友一齊玩,我覺得都有野岩佢地玩,我仔4歲得100cm都好多野玩到,但要大人陪同

大宅

國民生產總值:4453

kiki珊 發表於 16-11-25 15:40
3歲幾高?好多野要大人陪小朋友一齊玩,我覺得都有野岩佢地玩,我仔4歲得100cm都好多野玩到,但要大人陪同 ...

我仔不玩機動遊戲,值得去嗎?

子爵府

國民生產總值:10516

又來了?

彩鑽殿

國民生產總值:800539

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

有冇詳情?THX

男爵府

國民生產總值:9843

回覆:AIA 嘉年華

上年去過,2個小朋友都好開心,細果個3歲

侯爵府

國民生產總值:20469

回覆樓主:

未夠3歲都好多野玩

子爵府

國民生產總值:14557

beautytiny 發表於 16-11-25 16:28

唔玩機動遊戲?可以你同佢一齊玩攤位遊戲。
嗰度無咩地方坐,無嘢好食,全部都係玩

男爵府

國民生產總值:6435

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
beautytiny 發表於 16-11-25 16:28

掟公仔

男爵府

國民生產總值:6082

hashtag影視迷勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
beautytiny 發表於 16-11-25 14:51

請問幾時有?謝謝你

大宅

國民生產總值:4662

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

今年12月中先開始
舊年丫女3歲,玩得好開心,好多都唔使我地陪,自己玩得啦

wcpcelia    發表於 6 天前
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎