自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:有車一簇的可俾啲意見嗎?

熟車嘅朋友advise我買豐田,
所以我近年出兩部都係豐田。

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:babyhowie 發表於 16-11-25 15:05 熟

原帖由 BB.wai 於 16-11-25 發表
請問J M出嘅豐田可以載幾個人呢?幾錢到呢?同本田相比邊架慳油啲呢?
我部8人車,二手買,
日日揸,油$大約二千一個月。
冇揸過Honda, 所以俾唔到意見。

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

你呢架坐幾多人架?
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁你想買架本田C R V, 唔係因為睇左鍾意, 啱價, 啱用

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

引用:熟車嘅朋友advise我買豐田,所以我近年出兩

原帖由 babyhowie 於 16-11-25 發表
熟車嘅朋友advise我買豐田,
所以我近年出兩部都係豐田。
相熟車房D師傅都喺提介Toyota

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:有車一簇的可俾啲意見嗎?

2wd 上斜力水唔夠,其餘ok

(我人在外國,揸緊cRV 4wd,以上都係揸2wd朋友既comment)

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

BB.wai 發表於 16-11-25 18:19
因為家人係第一次買車.所以想俾多啲資料佢參考下

咁慢慢諗下先啦

禁止訪問

禁止訪問

大宅

舊年我去本田睇車時,記得嗰架crv 係泰國造(有錯請指正),今年先轉番日本制,底盤好似同Jazz 差不多,但價錢比jazz 同 freed 7人車貴

伯爵府

親子王國15週年勳章

我喺外國,家中人人都揸Toyota
前後大概都有十架八架
好襟揸

子爵府

BB.wai 發表於 16-11-25 15:02
家人因預算不多廿零萬想買架本田C R V兩驅經典.請問各位可否講下呢架車優點同缺點呢?(因係第一次買車)
...

hi,我有蜆殼優惠卡,入油平好多,需要pm我

首頁

尾頁

跳至