用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 82|主題: 48912

QE 定威爾斯?

民房

國民生產總值:27

如果比你揀,QE 定威爾斯?
我依家就住樂富,係QE做緊產檢,
但之後會搬入上水粉嶺個頭,考慮緊會唔會轉去威爾斯,sofar係QE暫時QE產檢都跟得唔錯,但地區問題考慮緊....
如果係你地,你地會點揀啊?

複式洋房

國民生產總值:128

我係QE生,我覺得好好,姑娘好細心好nice and helpful! 夠resources同experience!

民房

gallieng 發表於 16-11-25 15:37
我係QE生,我覺得好好,姑娘好細心好nice and helpful! 夠resources同experience!

我睇過好多comment都話QE好...但老公同屋企兩老驚我地搬左之後去QE會唔方便

大宅

國民生產總值:1002

我在威爾斯做完oscar後,所有產檢都要去健康院

複式洋房

國民生產總值:128

smiley_bear 發表於 16-11-25 15:38
我睇過好多comment都話QE好...但老公同屋企兩老驚我地搬左之後去QE會唔方便

...

咁又係,去產檢遠左d....同埋生個時都遠...

民房

gallieng 發表於 16-11-25 16:30
咁又係,去產檢遠左d....同埋生個時都遠...

但威院有無笑氣個啲

民房

mycreamsoda 發表於 16-11-25 16:11
我在威爾斯做完oscar後,所有產檢都要去健康院

我要係番QE產檢

侯爵府

國民生產總值:23155

smiley_bear 發表於 16-11-25 16:41
但威院有無笑氣個啲

有笑氣聞
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎