用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 506|主題: 124211

[日本] 沖繩車

大宅

國民生產總值:3849

BKXmas勳章

大家好...
我想PLAN去沖繩,但我知依個地方最好自駕遊...
我老公有車牌...但十年無渣過....帶住小朋友會擔心...
請問大家有無包車資料同大約價錢比我呀?
THANKS大家啦!!

王國熱話
有無媽咪係屯門醫院生孖b?
請問有無 2017年 9 月孖胎媽媽?
2017龍鳯胎
空歡喜一場....本來諗住異卵係一仔一女....

男爵府

國民生產總值:5453

BKXmas勳章

十年無渣過車梗係唔好自駕遊, 太危險喇! 但好少聽過包車, 我之前就試過自由行, 去到參加當地遊...其餘時間坐單軌火車

wcpcelia    發表於 16-11-28 11:44

大宅

國民生產總值:3849

BKXmas勳章

回覆 JoyceHoHo 的帖子

有無大約咩行程,可以比我參考呀

男爵府

BKXmas勳章

男爵府

BKXmas勳章

大宅

國民生產總值:4038

BKXmas勳章

cindy_kaki 發表於 16-11-25 15:35
大家好...
我老公有車牌...但十年無渣過....帶住小朋友會擔心 ...

Deleted

洋房

國民生產總值:89

BKXmas勳章

cindy_kaki 發表於 16-11-25 15:35
大家好...
我老公有車牌...但十年無渣過....帶住小朋友會擔心 ...

有啲day trip 都抵玩,去菠蘿園,水族館!

大宅

國民生產總值:1560

BKXmas勳章

Yammy43216 發表於 16-11-25 21:40
有啲day trip 都抵玩,去菠蘿園,水族館!

我有少少分享:我地2大1小(2.5yrs)+婆婆前2日剛去完沖繩4日3夜回港,全家人都第一次去日本所以選擇跟團去。

其中第3日係自由活動,我地一行4人自己搭單軌列車去咗西松屋(Omoromachi站)、搭的士去Blue Seal Ice Park整雪糕體驗(浦添市),之後再搭的士去最近的單軌列車站(古島駅)搭返酒店(壺川駅)擺低上午戰利品,夜晚再搭單軌列車出去行國際通同食晚飯。單軌列車真係非常正,每個站左右兩邊都有客(emoji)上落月台及地面,我地推住BB車出出入入都好方便,設計非常貼心,作為媽媽真心好欣賞!

由於跟團,第二日行程係包埋去名䕶菠蘿園及美麗海水族館。兩度都值回票價,我仔睇菠蘿卡通人物同海豚show睇得非常開心,絶對值得下次再去,不過下次應該會自由行了!

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎