用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2354|主題: 868685

深圳按摩過夜一問

男爵府

國民生產總值:7464

想同C6今晚去深圳按摩過夜,但唔知邊間係正經嘅同埋有宵夜食呢?

因為唔熟悉深圳請提供意見及搭乜嘢車或點去?
好出名嗰啲就唔好啦!譬如水立方,因為睇番啲資料話佢哋都偏貴同埋小費都唔平!

侯爵府

國民生產總值:21636

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

虹福城,喺老地方酒店隔離,冇水立方咁貴,又唔up dup

男爵府

chilleylok 發表於 16-11-25 16:37
虹福城,喺老地方酒店隔離,冇水立方咁貴,又唔up dup
請問点去?坐乜車!

侯爵府

國民生產總值:21636

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

LoveFamily 發表於 16-11-25 17:51
請問点去?坐乜車!

我坐的士咋,十幾蚊,嗰度有d套餐送埋宵夜

wcpcelia    發表於 7 天前

水晶宮

國民生產總值:64729

樂桃猴年勳章

回覆樓主:

過夜? 姐係按摩中心個度有埋客房可以租來過夜架 ?

伯爵府

國民生產總值:16300

最關心BB問題熱投勳章

Dwmn 發表於 16-11-25 22:34
過夜? 姐係按摩中心個度有埋客房可以租來過夜架 ?

通常揼超過某個時數就免費過夜㗎

複式洋房

國民生產總值:324

LoveFamily 發表於 16-11-25 16:33
想同C6今晚去深圳按摩過夜,但唔知邊間係正經嘅同埋有宵夜食呢?

因為唔熟悉深圳請提供意見及搭乜嘢車或點 ...

去富臨大酒店啦。由羅湖出境行去香格里拉方向就見到愛康健,沿愛康健過天穚就見到啡色一大建築物就係。好方便,只是行愛康健條路仔就恐怖少少因爲比較殘舊但安全嘅。
收費110人仔3小時可混合便按身及按腳(一定要記住話不是住客,因為住客收費係貴d.....住客收費係88元2小時呀。
小費隨心比按摩師,無紙仔比你寫嘅。
埋單就出返櫃臺比錢,無其他附加費。
環境唔係走堂皇路線,佢係乾淨企理。
因為佢係酒店所以可以隨時搵嘢食。
佢週邊就無其他商場及無咩特別食店。

男爵府

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
iamlovingit 發表於 16-11-25 23:01
去富臨大酒店啦。由羅湖出境行去香格里拉方向就見到愛康健,沿愛康健過天穚就見到啡色一大建築物就係。好 ...
今次去唔到,下次去!
不過有冇得過夜及宵夜呀!

大宅

國民生產總值:1489

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

新美姿,羅湖過關後 口岸茶餐廳隔離電梯上天橋直行就到
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎