用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

使用意見 今日: 0|主題: 11612

代友問有關賬戶問題

大宅

國民生產總值:1172

BKXmas勳章

朋友話佢突然比人block左,佢話完全唔知犯左咩規條,佢話係咪之個戶口都唔用得?

王國熱話
影星星要咩裝備?
吊鐘花 香港
戀戀高雄墾丁
Swan in Dark 街拍巴蕾舞

水晶宮

國民生產總值:51949

雞年勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

BK ?

你幫佢問下BK管理員啦
電腦版左下面有一個 聯絡管理員
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

大宅

國民生產總值:1172

BKXmas勳章

09729loklok 發表於 16-11-25 17:05
BK ?

你幫佢問下BK管理員啦

Yes bk, ok我幫佢問下,謝

超級版主

國民生產總值:60630

超級版主 BK Milk勳章 BKXmas勳章

vivian0919 發表於 16-11-25 17:02
朋友話佢突然比人block左,佢話完全唔知犯左咩規條,佢話係咪之個戶口都唔用得?
...

已回覆閣下的pm查詢

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎