黃色火災危險警告現正生效 - 資料由天文台提供

用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

產前產後 今日: 16|主題: 236434

順產後遺症

複式洋房

國民生產總值:165

啱啱生完第9日,會陰傷口仲有痛!本身生之前恥骨已經痛,但生完都無好轉!另外而家連小便都痛!感覺係啱啱插完尿喉之後第一次小便嘅感覺!請問有無jm可以分享吓?

民房

國民生產總值:21

kayan914 發表於 16-11-25 17:29
啱啱生完第9日,會陰傷口仲有痛!本身生之前恥骨已經痛,但生完都無好轉!另外而家連小便都痛!感覺係啱啱 ...

我生完1星期左右傷口已經好得7788,都唔覺點痛,第2個星期已經完全好返晒。
可能每個人嘅新陳代謝快慢唔同,唔需要擔心,慢慢會回復返正常

大宅

國民生產總值:1316

14日都庝就去睇e生,睇下傷口係咪埋得吾好

大宅

國民生產總值:2921

想生BB熱投 BK Milk勳章

我生完過幾日傷口無點痛,只係可能係醫院焗得滯搞到生左d瘡,之後大約生完一個月左右,傷口有d扯扯到,原來話係傷口d肉生埋緊

伯爵府

國民生產總值:17078

啱啱生完第9日,會陰傷口仲有痛!本身生之前恥骨已經痛,但生完都無好轉!另外而家連小便都痛!感覺係啱啱 ...
我生完冇咩痛過。如果痛得太嚴重或太耐可能要問問醫生。

洋房

國民生產總值:64

我果時都痛左個幾兩星期,之後用產後沐浴露就好好多,醫生話可能有啲感染

大宅

國民生產總值:3383

我第一胎都係咁, 到之後有次去完廁所抹咗好細條結仔出嚟, 之後就舒服哂, 我估應該係聯連結"銀"住唔舒服

子爵府

國民生產總值:11910

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

我生完完全冇痛,去睇下醫生穩陣啲
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎