用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 927|主題: 877613

睇完尚x方自己讚自己嘅報導好嬲

複式洋房

國民生產總值:200

BKXmas勳章

睇完篇自己讚自己嘅報導真係好嬲

最僧人一面喺所有人面前扮謙虛,講自己以前成績唔好點樣努力奮鬥做老闆,我之前上網睇開佢以為真係咁friendly,點知上去原來一樣係勁sell,口口聲聲話並肩作戰,但連我果個嘅營養師都辭咗,個世界假到死,唔知有無人有好似我咁嘅經驗

珍珠宮

國民生產總值:31103

好媽媽勳章 BKXmas勳章

我都有LIKE佢FB.

別墅

國民生產總值:975

BKXmas勳章

回覆樓主:

我有inbox問佢野,問咩都話專業道德所以唔可以答,要上去搵佢
其實唔只佢,有間家X都係,好唔pro
淨係識得facebook做大佢,博宣傳
所以我join第二間,低調d,做實事仲好

wcpcelia    發表於 16-11-26 22:10

別墅

BKXmas勳章

yanyanoo 發表於 16-11-25 17:56
最僧人一面喺所有人面前扮謙虛,講自己以前成績唔好點樣努力奮鬥做老闆, ...

咁你最後減唔減到呀

子爵府

國民生產總值:11349

BKXmas勳章

最僧人一面喺所有人面前扮謙虛,講自己以前成績唔好點樣努力奮鬥做老闆, ...

係咪XXC手記嗰個營養師?啲人當佢神咁拜咁

別墅

BKXmas勳章

cm2_dolphin 發表於 16-11-25 23:02
係咪XXC手記嗰個營養師?啲人當佢神咁拜咁

係,完全唔明白點解,我覺得佢好串

別墅

國民生產總值:543

BKXmas勳章

回覆樓主:

別墅

BKXmas勳章

喂,佢啱啱又出左part2喇
其實講黎講去都係果d野,一樣野重複9十幾次去講

子爵府

國民生產總值:13997

大廚勳章 陪月勳章 BKXmas勳章

opl2 發表於 16-11-25 22:54
我有inbox問佢野,問咩都話專業道德所以唔可以答,要上去搵佢
其實唔只佢,有間家X都係,好唔pro
淨係識得f ...

我係跟家x既徒弟,
減到廿幾磅,
都好friendly答問題同分析,
不過當然最重要都係要自制跟足餐單,
佢地只係督促你mon住你
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎