自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想裝kdk浴室寶, 開口要求30cm高, 我點度隻窗得29.6, 唔知裝唔裝到?

打去cs問就官腔説要足30, 但我對面那戶裝更大舊的草津都得(一樣要求30cm), 響一田見到草津職員話有預多的, 可以裝得到。有冇行內人知kdk/panasonic裝唔裝到?

子爵府

我C6問你住邊度
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

浴室寶抽氣弱,抽氣扇加掛牆暖風機才係皇道, taobao $150 only

大宅

teddybearhk 發表於 16-12-2 20:06
浴室寶抽氣弱,抽氣扇加掛牆暖風機才係皇道, taobao $150 only

但唔知電力夠唔夠, 得抽氣扇電制

子爵府

abObu 發表於 16-12-2 20:34
但唔知電力夠唔夠, 得抽氣扇電制
唔應該用抽氣扇取電,如有13A插座最好

男爵府

有無link

珍珠宮

引用:我想裝kdk浴室寶,+開口要求30cm高,+我點度

原帖由 abObu 於 16-11-25 發表
我想裝kdk浴室寶, 開口要求30cm高, 我點度隻窗得29.6, 唔知裝唔裝到?

打去cs問就官腔説要足30, 但我對面 ...
唔足30cm係應該裝唔到!而有職員話預鬆左應該裝到既!應該係要安裝師傅肯唔肯幫妳飛邊裝(即cut鋁框邊)

珍珠宮

Link pls

別墅

放廚所又濕焗安唔安全呀?

大宅

回覆 teddybearhk 的帖子

Pls link

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢款可以放浴室?

子爵府

回覆 careylunchan 的帖子

search "壁挂暖风机"

子爵府

WWorkshop 發表於 16-12-3 01:10
放廚所又濕焗安唔安全呀?
根本浴室寶裡面都一樣係PTC heater

子爵府

虎到金來勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我家廁所本來唔夠裝草津,但裝修時裝修師傅幫我開大兩邊牆,所以先裝到,因此如你在外面望去人哋窗裝到的話,唔代表你一定裝到,因為要睇個面板夠唔夠位裝!

首頁

尾頁

跳至