用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 310|主題: 131103

[泰國] 帶過小朋友去做spa請進

子爵府

國民生產總值:12992

BKXmas勳章

請問曼谷邊一間spa可以同埋小朋友一齊做?
意思是同房不分開
是小童收費嗎?

王國熱話
沙頭角農莊
雲頂遊輪
[分享有禮] 大埔大尾篤
今年不見有M記馬拉松?(有喇)

男爵府

國民生產總值:5782

BKXmas勳章

回覆樓主:

我係芭堤雅做,會有d類型係kids spa,專係為小朋友而設,同房做

別墅

國民生產總值:893

BKXmas勳章

chaipui2003 發表於 16-11-25 23:16
我係芭堤雅做,會有d類型係kids spa,專係為小朋友而設,同房做

請問你去芭堤雅邊間?

男爵府

BKXmas勳章

smapwing 發表於 16-11-26 11:23
請問你去芭堤雅邊間?

cgmb,我住呢間

男爵府

國民生產總值:8274

BKXmas勳章

sn0629 發表於 16-11-25 19:06
意思是同房不分開
是小童收費嗎?

你小朋友幾歲?我囡囡around十歲已經有和我一起做spa, 收費跟我一樣

男爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

其實都有好多野揀,可以搽指甲油,淨按腳都可以

別墅

國民生產總值:893

BKXmas勳章

chaipui2003 發表於 16-11-26 11:29
cgmb,我住呢間

Thanks(emoji)

伯爵府

國民生產總值:17542

BKXmas勳章

意思是同房不分開
是小童收費嗎?

小孩入房會發出聲音影響氣氛,我會比小孩按腳消磨時間

大宅

國民生產總值:4817

BKXmas勳章

我都想做SPA, 但帶住小朋友, 曼谷有無選擇呢? 小朋友只有6歲.

大宅

國民生產總值:1184

BKXmas勳章

我上年帶我兩個小朋友 (6 同 9 yrs) 係 Pattaya Let's Relax 做 SPA, 價錢其實同大人一樣 。

之前都係布吉做過一次, 個間係一間唔出名既公司, 但就最細心, 因我個囡個時5歲, 佢用咗baby oil 幫我囡做.

珍珠宮

國民生產總值:31788

開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 BKXmas勳章

意思是同房不分開
是小童收費嗎?

let's relax. 大小同價

子爵府

國民生產總值:12992

BKXmas勳章

chaipui2003 發表於 16-11-25 23:16

如果是cgmb住客,預約做spa( kids and adult) 有咩程? 預先email 約? 還是入住才約?價錢大約多少?手勢舒服嗎?

男爵府

BKXmas勳章

sn0629 發表於 17-1-16 09:11
如果是cgmb住客,預約做spa( kids and adult) 有咩程? 預先email 約? 還是入住才約?價錢大約多少?手勢 ...

可以預早send e mail,又可以去到先book,不過得2人房,舒服,推油,貴過出面

大宅

國民生產總值:4138

BKXmas勳章

回覆樓主:

我囡7歲,剛剛8月我地一家三口一齊係terminal 21 個間做spa (唔記得咩名),同我一樣價錢。
我地黎近31/1都會去泰國,今次諗住試下Pattaya 個d!

子爵府

國民生產總值:10153

BKXmas勳章

Vicky_F 發表於 16-11-28 10:42
我都想做SPA, 但帶住小朋友, 曼谷有無選擇呢? 小朋友只有6歲.

想問最後有冇同小朋友一起做spa, 有咩啱小朋友做?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎