用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 228|主題: 57045

[iHerb] 送住宅運費

子爵府

國民生產總值:14485

iherb 用順豐,送住宅要加錢嗎?

如果不想付住宅運費,可以送便利店自取嗎? 但地址怎樣填?

其實我之前都是送住宅的,收過電話約送貨時間,我仲問住宅係咪要加錢,職員答國際件不用附加費。買過幾次都係咁,但最近幾個月買,係收到SMS 話件貨到咗,叫我三日內自取。

是不是順豐改咗?

王國熱話
被lock file 求救
想學自己整網店
★☆ 機照打,水照吹 ☆★
請教電腦達人, 想買NOTEBOOK, 應該睇D 乜?

大宅

國民生產總值:1650

你打返比佢。叫佢送返屋企。不用加錢

子爵府

國民生產總值:14485

Azicy1212 發表於 16-11-25 19:24
你打返比佢。叫佢送返屋企。不用加錢

謝謝,個電話好難打

子爵府

國民生產總值:11657

咁奇怪?
係咪因為你幾次都唔響屋企呀?

我反而....佢打嚟點都想我即刻收、搵鄰居收、又話可以改送我附近家人屋企.....唔想即日送唔到喎?

同埋送貨員唔想我送去自取店 ( 我3次都係咁 )

男爵府

國民生產總值:8001

Potato001 發表於 16-11-25 19:13
iherb 用順豐,送住宅要加錢嗎?

如果不想付住宅運費,可以送便利店自取嗎? 但地址怎樣填?

其實有時啲順豐門市會忽略左係國際件,照send message,所以妳可以打返俾佢送完全!

大宅

國民生產總值:4730

呢個星期順豐好慢啊!

我20/11在iherb下單
21/11順豐已收件
24/11先到達香港青衣集散中心
到依家順豐還沒有任何更新紀錄...

但iherb的紀錄是25/11貨應到我手裡...
订单下单 - November 20, 2016 - 已运出
预计交货日期 November 23, 2016 - November 25, 2016

順豐星期六/日會派件嗎?

大宅

國民生產總值:3181

ko3go 發表於 16-11-25 23:11
呢個星期順豐好慢啊!

我20/11在iherb下單

我21號落單,星期五收左。上次星期六有送貨

別墅

國民生產總值:653

動物勳章

順豐送住宅係好慢的

子爵府

國民生產總值:12741

BK Milk勳章 畀面勳章 2015xmas

我都想訂野, 但未訂過, 咁可唔可以落單時要求係順豐站自取, 平時屋企冇人, 屋企附近有順豐站, 返來時可以行埋去攞。

別墅

國民生產總值:701

anita_yps 發表於 16-11-28 23:07
我都想訂野, 但未訂過, 咁可唔可以落單時要求係順豐站自取, 平時屋企冇人, 屋企附近有順豐站, 返來時可以行 ...

可以的
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎