用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 53|主題: 23638

好唔開心,擔心中

大宅

國民生產總值:1475

阿仔4個月大,突然眼發炎,有綠色分泌,成日捽眼,好似好痕咁,D分泌抹完又有,睇左眼科医生,塗左眼膏一星期都冇好,眼又有好多眼水,夠竟何時好返?仲有皮膚有出濕疹,開始用aveeno 濕疹護理沖涼及crea

大宅

國民生產總值:1475

,開始用aveeno 濕疹護理沖涼及cream,唔知有冇效?有過來人可分享嗎?

複式洋房

國民生產總值:273

我個時用茶籽油2晚搞掂左,現在無再生咁多,久唔久幾粒

大宅

國民生產總值:1108

試下茶籽油吖,之前出世無耐個身爆粒粒,用距來沖涼都係兩三日就突然無晒,好神奇,依家間中見距個身有幾粒 紅粒粒就用茶籽油成身搽,粒粒都無晒拉

侯爵府

國民生產總值:22493

回覆樓主:

如果隻眼仲係咁建議你睇過第個醫生喇

男爵府

國民生產總值:8158

我冬天護膚一向都用aveeno同個仔搽,日常咁用。至於眼睛,建議聽醫生講,我都比唔到專業意見。

侯爵府

國民生產總值:24151

搽藥膏一個禮拜都唔見好轉,不如搵另外一個醫生睇下

水晶宮

國民生產總值:61844

話姐睇多一次醫生喇,問下需要幾長時間先可以好返。

大宅

國民生產總值:1217

用完藥仲唔好, 都係返去比醫生再跟進, 可能隻藥唔夾佢, 要等醫生決定

大宅

國民生產總值:1352

茶籽油是甚麼?thx
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎