用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 347|主題: 48906

有沒有陪月員介紹?

民房

國民生產總值:30

想找陪月員有沒有jm 可以介紹,另外,要大約幾時開始約陪月員

大宅

國民生產總值:1896

leung70sy 發表於 16-11-25 19:27
想找陪月員有沒有jm 可以介紹,另外,要大約幾時開始約陪月員

通常好主觀,不如自己去搵,有陪月社企/陪月一站去搵

大宅

國民生產總值:1018

我呢個就好計較,唔係都可以介紹俾你

別墅

國民生產總值:595

bibilan 發表於 16-11-25 19:52
我呢個就好計較,唔係都可以介紹俾你

點計較?我係新手媽媽,已經請咗陪月,未知佢做成點,不過佢成日開口埋口又話行規點樣,邊d 要額外收錢,咁算唔算計較?

大宅

國民生產總值:1927

樓主 你係bk搵陪月要小心d
Bk有個好出名既陪月專呃人
你請陪月如果見到係一個哨牙肥陪月名叫「杜鳳x」俾一張冇咩條款既合約你簽/直頭冇合約
同埋如果佢唔俾你抄低佢身份證號碼/提供地址證明
我勸你快d叫佢走 唔好用佢
佢會同一時間魚翁撒網咁接勁多媽媽生意
但一到用佢既時候 佢就會放你飛機/玩失蹤
詳情請睇返陪月黑名單專頁 唔好俾人呃呀

複式洋房

國民生產總值:459

leung70sy 發表於 16-11-25 19:27

其實睇你target個陪月多唔多人book.我第一胎笫三個月(個胎定咗)就開始搵。因為要interview,就時間。所以早D搵好過遲揾。不過要小心,有好多"出唻揾食·乜都唔知。要問多D凑B問題,睇吓係咪0K。有好多將自己D經驗寫到天花龍鳳。我都揾咗3,個月先揾到啱心水。祝快D揾個好陪月。

民房

國民生產總值:30

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
謝謝各位
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎