用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2347|主題: 868685

公司有微波爐 , 一個人整咩食好

大宅

國民生產總值:4214

因為上班時間關係 , 經常只有我一個人係公司 , 有微波爐 , 買咩野叮黎食好 , 我同事買波菜麵拖滾水 , 大家仲有冇其他好提議 ?

大宅

國民生產總值:4214

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
請指教

侯爵府

國民生產總值:22409

回覆樓主:

我見過人地整生菜魚肉。

別墅

國民生產總值:557

回覆:公司有微波爐 , 一個人整咩食好

可以叮湯,
我公司有焗爐。不過唔係好識用。 有冇簡單食譜介紹?

侯爵府

國民生產總值:20006

畀面勳章

hebesiu 發表於 16-11-25 19:27
因為上班時間關係 , 經常只有我一個人係公司 , 有微波爐 , 買咩野叮黎食好 , 我同事買波菜麵拖滾水 , 大家 ...

我間唔中叮即食麵,可加d丸丸
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎