用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

網購天地 今日: 64|主題: 61356

[淘寶] 淘金幣 11月29日開始要少領30幣了!

男爵府

國民生產總值:5907

BKXmas勳章

過往可以電腦拿一次,手機又拿一次
一日可以拿60幣,
11月29日開始,只能其中一邊,不能兩邊都拿了~

王國熱話
國王送你可愛咚咚仔與咕咕喵卡通玩偶
【活動結束】國王送你BIBI 秋冬新款運動鞋...
【活動結束】國王請你食冰皮月餅!(得獎...
【活動結束】國王送你《小企鵝大長征2》...

大宅

國民生產總值:2736

BKXmas勳章

算..
年年我的淘金幣結餘都過期, 用唔完~

翡翠宮

國民生產總值:76572

BKXmas勳章

回覆:淘金幣 11月29日開始要少領30幣了!

我依家都懶得喺電腦領金幣了,其實只喺手機拎都夠用

大宅

國民生產總值:4301

BKXmas勳章

淘金好似都用唔着咁。好平果啲貨呢,就本身免運,用左淘金幣就要運費,最後同唔月金幣價格差唔多

大宅

國民生產總值:1008

BKXmas勳章

淘金幣有用架...
每日都有唔同既野可以半價+淘金幣抵...
我日日都好努力去唔同鋪簽到,好多野想買會唔夠用....

侯爵府

國民生產總值:23065

醒目開學勳章 BKXmas勳章

我儲到成3萬個, 原因係...........甚小用得著, 同埋用得既都只能用好少! 所以咪仲有咁多係到囉.

男爵府

國民生產總值:9750

BKXmas勳章

雖然有用, 但我本身有4000 幾個幣, 只會在手機取幣,我覺得係足夠用了.

大宅

國民生產總值:1008

BKXmas勳章

https://taojinbi.taobao.com/half/list.htm?spm=a217e.7624159.0.0.B4hwHB

淘金幣唔知點用好?睇下有冇岩...
有時會有D正野,但有時有D唔用淘金幣都會差唔多價~
睇定再search下價錢就唔會蝕比佢

男爵府

國民生產總值:5255

BKXmas勳章

一次都係用一百幾十個,無咩用

公爵府

國民生產總值:29179

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 雞年勳章 2017勳章 BKXmas勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 2017媽媽節

其實而家好少用到淘金,所以影響不大

侯爵府

國民生產總值:24893

BKXmas勳章

cc4321 發表於 16-11-28 08:48
一次都係用一百幾十個,無咩用

本來我都係咁諗,點知上次有件可減10%,一次ko我千幾金幣,都減唔盡10%,後悔平時領得太少。

珍珠宮

國民生產總值:31073

BKXmas勳章

minijay118 發表於 16-11-27 20:23
淘金幣有用架...
每日都有唔同既野可以半價+淘金幣抵...
我日日都好努力去唔同鋪簽到,好多野想買會唔夠用.. ...

佢半價搵笨,有d唔用都一樣價

子爵府

國民生產總值:11742

BKXmas勳章

淘寶币好有用架,每日都有淘寶币+0.01買野,基本上係免費,我次次都換到冇晒

男爵府

國民生產總值:5907

BKXmas勳章

gillygulu 發表於 16-11-28 17:27
淘寶币好有用架,每日都有淘寶币+0.01買野,基本上係免費,我次次都換到冇晒
...

我見+0.01既係食物,唔多想試

子爵府

國民生產總值:11742

BKXmas勳章

ko3go 發表於 16-11-28 19:22
我見+0.01既係食物,唔多想試

我又冇買過食物喎。多數充電線呀,phone case,mon貼,浴巾果d
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎