用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

家庭理財 今日: 10|主題: 36203

已經公布了深港通將會12月5日開通

男爵府

國民生產總值:5634

深港通將會12月5日開通

王國熱話
仲有4日
又係默書
買股票輸左 $2000
今日我生日

大宅

國民生產總值:1579

回覆樓主:

唔知啲內銀股同同證券股會唔會升過1成啦?
持有內證券股中,仲要住艇咗好耐。
諗緊入唔入市買內銀好

大宅

國民生產總值:1562

回覆:已經公布了深港通將會12月5日開通

4間證券行要罰錢

珊瑚宮

國民生產總值:115764

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2016夢想成真

回覆樓主:

幾時可以返家鄉

翡翠宮

國民生產總值:95462

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:唔知啲內銀股同同證券股會唔會升過1成啦?

原帖由 honkiu24 於 16-11-25 發表
諗緊入唔入市買內銀好
怕會到時反高潮~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

國民生產總值:1760

1019可入嗎?

別墅

國民生產總值:893

honkiu24 發表於 16-11-25 19:57
諗緊入唔入市買內銀好

應該升返之前高位跌落黎果一成,不過覺得會係今年最後走貨機會,我會放晒手上果d內銀就收工唔睇市喇

洋房

國民生產總值:69

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
分享吓我用開「有料股評」個app,佢顯示啲股評人既揀股成績,又集合佢地啲文好方便咁睇,令我可以揀到有料嗰啲文嚟睇,最緊要係避開到啲差既,所以自己揀股既成績進步咗好多,希望都幫到你地啦!

iOS 版: https://appsto.re/hk/7zDx8.i

洋房

國民生產總值:85

回覆 dory17 的帖子

好好呢,多謝你!有無android版?

洋房

國民生產總值:69

洋房

國民生產總值:85

因為有意無意都會喺報紙睇到股評標題,誤信啲差既,會好大損失

別墅

國民生產總值:852

sweetcandymak 發表於 16-11-26 09:54
因為有意無意都會喺報紙睇到股評標題,誤信啲差既,會好大損失
吹足大半年, 已冇影響力

大宅

國民生產總值:1579

回覆樓主:

等星期一啦,12月5日左右會走哂啲貨嚕。。。。

別墅

國民生產總值:506

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
TopKind 發表於 16-11-26 10:25
吹足大半年, 已冇影響力

要升的都升左啦, 呢個炒風過左lu

子爵府

國民生產總值:10398

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2015xmas 畀面勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
係出貨機會, 唔好諗住將會大升而入貨.

momososo    發表於 5 天前

大宅

國民生產總值:2111

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

睇定d, 我清半倉再睇(多數放完就升),哈哈
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎