用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 190|主題: 79871

[其他] Selfridges

珊瑚宮

國民生產總值:115825

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2016夢想成真

係咪除了beauty,全部20%off?

王國熱話
終於清楚點解要拉十拿九穩的二世唐下馬
撐學生的朋友可唔可以揮下手呀?
政圈驚現「雙面人」! 反對港獨,但唔畀...
政府欠年青人...一畢業就一層樓

珊瑚宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 2016夢想成真

回覆樓主:

定係指定聖誕禮品?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

國民生產總值:267

有唔少牌子係唔participate架,最好直接落shopping cart睇,有冇discount會show出來。

wcpcelia    發表於 16-11-28 10:32

珊瑚宮

ayakaya 發表於 16-11-25 20:10
有唔少牌子係唔participate架,最好直接落shopping cart睇,有冇discount會show出來。
...

ok ok thx

別墅

國民生產總值:691

Need promo code?

珊瑚宮

生命滿希望 發表於 16-11-25 22:05

Yes

大宅

國民生產總值:2052

生命滿希望 發表於 16-11-25 23:05
SELFCCE

男爵府

國民生產總值:6340

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ayakaya 發表於 16-11-25 20:10
...
落左shopping cart睇完,可唔可以取清番架?

別墅

國民生產總值:566

回覆樓主:

超平呢,我買咗對雞毛扣吓扣吓減到£240 埋單

stagea    發表於 16-11-27 10:54

大宅

國民生產總值:3590

可以取消

水晶宮

國民生產總值:50778

動物勳章

引用:超平呢,我買咗對雞毛扣吓扣吓減到£240 埋

原帖由 super_cat 於 16-11-26 發表

複式洋房

國民生產總值:329

我鐘意的都無20%off, 唉。。

別墅

homelover11 發表於 16-11-27 00:50
我鐘意的都無20%off, 唉。。

吓,有啲咩係無20% off

珍珠宮

國民生產總值:36832

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

用CODE, BEAUTY只有10%, 但本身有部分貨已減價係紅色牌(e.g..KIEHL'S)

大宅

國民生產總值:4120

回覆樓主:

我都買咗唔少
Burberry 雙面斗篷, 頸巾
Tom Ford 眼影
Dermalogica 精華 (有啲香港門市無得賣)
超抵呀~!

stagea    發表於 16-11-27 18:41

別墅

國民生產總值:857

super_cat 發表於 16-11-26 11:49

請問佢知網嘅雞毛鞋係咩width? 佢個網好似冇寫?

別墅

Cathy2046 發表於 16-11-27 18:30
請問佢知網嘅雞毛鞋係咩width? 佢個網好似冇寫?

上網買多數係C, 等我過2日收咗貨再confirm 你啦

男爵府

國民生產總值:5046

super_cat 發表於 16-11-27 18:48

我琴日落單,請問一下一般幾時送到香港?

別墅

國民生產總值:857

super_cat 發表於 16-11-27 18:48

好呀,唔該晒

珊瑚宮

mamamic 發表於 16-11-27 19:22
我琴日落單,請問一下一般幾時送到香港?

Ard 5days
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎