用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 243|主題: 112508

請教Amore pacific 會員

大宅

國民生產總值:2803

有無Jm用開AP,會員生日有無優惠?平時買野係儲分?TR line既cream好用嗎

王國熱話
10月尾又要考試啦~想收集呢兩個月小學常...
整壽司問題
怪味糖邊度買?
聖誕去韓國,邊度有平靚正既雪褸雪褲賣

別墅

國民生產總值:734

無生日優惠、無儲分,但有滿額禮品,時不時有通知去專櫃取小樽/枝的試用裝,都好襟用。 特選會員仲會送一次好正的facial

大宅

回覆 mrsyiplo 的帖子

咁好,不時有野拎,我見佢出左d set想買,多謝你解答

男爵府

國民生產總值:6098

佢冇乜會員獎賞,不過keep 住有D sample 拿,買野既時候BA送sample 好爽手,服務好

Elevenbaby    發表於 16-11-25 23:39

男爵府

我覺得TR line 好好用,不過貴

大宅

回覆 Piglymeowbb 的帖子

係呀,之前試用過個精華覺得皮膚真係好左,又去到黃,不過真係好貴而家用緊雪花秀既珍雪都忍唔住想去買AP

男爵府

Elevenbaby 發表於 16-11-25 23:38

係呀,之前試用過個精華覺得皮膚真係好左,又去到黃,不過真係好貴而家 ...

我都係....TR 既修復功能好好,尤其係枝ampoule....超正,不貴太貴啦

大宅

想買哩set,有兩支ampoule,想試下係咪真係咁正

男爵府

Elevenbaby 發表於 16-11-26 09:26

呢set 幾抵,個ampoule 同cream 都好好用,反而我覺得枝精華無乜特別......另外水乳都好正

大宅

國民生產總值:4263

Piglymeowbb 發表於 16-11-26 16:54
呢set 幾抵,個ampoule 同cream 都好好用,反而我覺得枝精華無乜特別......另外水乳都好正
...

我諗住平平地買呢set試下,好似話全部都係皇牌

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

家庭主婦 發表於 16-11-26 17:35

我諗住平平地買呢set試下,好似話全部都係皇牌 ...

都可以,呢個都幾抵,不過要去time square 專櫃先有

大宅

國民生產總值:4263

Piglymeowbb 發表於 16-11-26 19:05
都可以,呢個都幾抵,不過要去time square 專櫃先有

係呀我知呀,time square新開近我呀
***南無阿彌陀佛***

男爵府

家庭主婦 發表於 16-11-26 19:09
係呀我知呀,time square新開近我呀

大宅

今日終於係連卡佛敗左6千幾個set都送左好多野,仲有盒綠茶

男爵府

Elevenbaby 發表於 16-12-2 18:04

今日終於係連卡佛敗左6千幾個set都送左好多野,仲有盒綠茶 ...

有冇相睇?jm 試過未?一買就買六千幾個set

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

第一幅圖買既,其他就係送既,本身買滿6千有多塊mask 同contour lift cream15ml送,另外今個月生日連卡佛有雙倍積分所以就忍唔住買左,睇黎有排無得去買野,要忍下手先得

男爵府

Elevenbaby 發表於 16-12-3 00:45

第一幅圖買既,其他就係送既,本身買滿6千有多塊mask 同contour lift cream15ml ...

好多野

男爵府

Elevenbaby 發表於 16-12-3 00:45

第一幅圖買既,其他就係送既,本身買滿6千有多塊mask 同contour lift cream15ml ...

快D開黎用,好正架.....

大宅

等我狂用曬d雪花秀就即開黎用

男爵府

Elevenbaby 發表於 16-12-3 20:25

等我狂用曬d雪花秀就即開黎用

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎