用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 478|主題: 117476

[日本] 唔係自駕遊,宮崎、鹿兒島、米子,邊個容易行程易編排d?

侯爵府

國民生產總值:22661

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

諗住玩5日,一日一個景點,再食下hea 下買下,各位有咩見解喇!
驚搭車比較復複雜!

王國熱話
bb係咪可以食洋蔥?
仔仔8個月喇,超為食!加固分享!
白汁洋蔥栗米三文魚字母粉
免治牛肉,免治豬肉,13個月的bb吃,d肉質...

大宅

國民生產總值:3488

M&A Mom 發表於 16-11-25 23:12
諗住玩5日,一日一個景點,再食下hea 下買下,各位有咩見解喇!
驚搭車比較復複雜!
...

鹿兒島

寶石宮

國民生產總值:326731

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

米子在鳥取
宮崎鹿兒島5天好急趕呢

侯爵府

國民生產總值:22661

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

1928mickey 發表於 16-11-26 06:51
米子在鳥取
宮崎鹿兒島5天好急趕呢

我唔係宮崎跟鹿兒島一齊玩五日!
因暫時有興趣幾個日本 package,分別係米子、鹿兒島、宮崎!
諗住邊個玩五日,不自駕只搭公共交通也易去到景點!
如:米子暫只知鬼太郎、食紅箱蟹
鹿兒島就櫻島睇火山?
宮崎暫未揾料有乜景點
所以選擇目的地首要係交通

wcpcelia    發表於 16-11-28 11:43

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

男爵府

國民生產總值:8533

M&A Mom 發表於 16-11-26 09:27
因暫時有興趣幾個日本 package,分別係米子、鹿兒島、宮崎!
諗住邊個玩五 ...

大宅

國民生產總值:1300

M&A Mom 發表於 16-11-26 09:27
諗住邊個玩五 ...
交通一定係鹿兒島方便, 出入機場方便, 去櫻島、霧島、指宿 ... 都有公共交通, 市中心消磨一日也不難.
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎