用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 291|主題: 903902

創2,葉榮添搵阿力幫手,擺個敵人係身邊,攪笑

水晶宮

國民生產總值:71689

2017勳章 BKXmas勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

阿添咁醒都唔起清阿力個底,宜家都唔知係陳錦雄個細佬

侯爵府

國民生產總值:22771

畀面勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

我就係覺得唔合理囉,點會唔查下張自力底細

大宅

國民生產總值:4795

BKXmas勳章

侯爵府

國民生產總值:24095

BKXmas勳章

佢之前都吾識亞力,但亞力甘針對佢,佢都5覺得奇怪查下佢咩料既

伯爵府

國民生產總值:18053

BKXmas勳章

回覆樓主:

仲有阿力由9流古惑仔變成股市神童咁,突然識咁多財經上既知識,真係進步得突飛猛進
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

大宅

國民生產總值:2315

BKXmas勳章

其實由阿寧入院先知,原來阿寧同阿力係咁熟,葉榮添同阿強唔會覺得怪既咩?成套戲都唔合情理

wcpcelia    發表於 16-11-26 22:20
Dwmn    發表於 16-11-26 01:27

大宅

國民生產總值:1074

雞年勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

反而我唔明點解葉榮添 ,咁多女人鍾意

大宅

國民生產總值:4379

BKXmas勳章

回覆樓主:

所以我唔鍾意睇第2集

侯爵府

國民生產總值:20421

BKXmas勳章

mickeyeva 發表於 16-11-26 00:03
阿添咁醒都唔起清阿力個底,宜家都唔知係陳錦雄個細佬

見到亞力成日keep住嗰個憤世嫉俗咬牙切齒個樣,真想星巴佢

侯爵府

國民生產總值:24308

開心吸收勳章 2017勳章 BKXmas勳章 動物勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2017媽媽節

第二輯係好唔好理

就算郭晉安係咁叫 tim 唔好信自力

tim 都唔信佢, 反而信自力

呢點好反駁
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎