用戶登入

找回密碼 | 註冊

寒冷天氣警告現正生效 - 資料由天文台提供強烈季候風信號現正生效 - 資料由天文台提供
12oC.65%

義工

自由講場 今日: 4348|主題: 943733

有無人中左自行但統一之後都諗住會去叩門?

伯爵府

國民生產總值:15080

畀面勳章 BKXmas勳章

如題,其實心水是有一間超大熱,但在自行時真的不敢博,因好怕要參加統一派位,怕到時會派左去一間更加之吾岩心水既學校,所以在自行時填了一間次熱學校,都算是我志願其中一間,結果真的中了,而且已經註冊了、但又心思思想去叩門......,有無人試過?

給懶惰蓋過所有,就什麼都做不到要同恐懼做朋友我要努力,令自己和兩個女兒有屬於我地既家

男爵府

國民生產總值:5579

BKXmas勳章

大把人咁做

子爵府

國民生產總值:11017

2017勳章 BKXmas勳章

rainlamrainlam 發表於 16-11-26 00:56
如題,其實心水是有一間超大熱,但在自行時真的不敢博,因好怕要參加統一派位,怕到時會派左去一間更加之吾 ...
可以咁做,不過叩門時學校見你自行入左,多數吾睇你份表,佢覺得你已經有學位兼無3條1,機會微d。但可能小朋友有特異功能有例外都會有機。

男爵府

國民生產總值:6115

BKXmas勳章

回覆:有無人中左自行但統一之後都諗住會去叩門?

你個case我未聽過,最常見係大抽獎甲一乙一填次熱門,中左再去大熱門叩門

wcpcelia    發表於 16-11-26 22:11

只要你健健康康, mama baba已經很滿足, 很快樂!很想你知道, 有你是多麼幸福快樂!!

你亦是我支柱 動力和意義

大宅

國民生產總值:3607

BKXmas勳章

rainlamrainlam 發表於 16-11-26 00:56
如題,其實心水是有一間超大熱,但在自行時真的不敢博,因好怕要參加統一派位,怕到時會派左去一間更加之吾 ...

我都係屯門區,你中左邊間?

伯爵府

國民生產總值:15080

畀面勳章 BKXmas勳章

kicoting115 發表於 16-11-26 03:20
我都係屯門區,你中左邊間?
我吾係屯門
給懶惰蓋過所有,就什麼都做不到要同恐懼做朋友我要努力,令自己和兩個女兒有屬於我地既家

翡翠宮

國民生產總值:98634

畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 BKXmas勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

大把人咁做! 不過成功唔知有幾個?!

大宅

國民生產總值:1248

BKXmas勳章

我上年的情況同你相似,選了一間不是最心儀但穩入,中佐自行後,思前想後怕之後自己後悔唔博最心儀,因此我沒有注冊自行,好好彩6月抽中最心儀那間

大宅

國民生產總值:3823

BKXmas勳章

好心已經有一間就唔好咁多心啦!況且超大熱既一定111,次熱已經好好啦!
真係人心不足⋯⋯

伯爵府

國民生產總值:16872

BKXmas勳章

我都心思思想叩下區內大熱(000都收)同埋誇區,因為自行得15分,又唔係網內,其實自行果間我地都鍾意,但又擔心6年後又爭過,想試叩一條龍,反正都係試下,叩唔到ok!人係貪心㗎啦,只想為小朋友計劃多啲,我女兔年,出生率最高,考n考k考小一直私,身心俱疲....

公爵府

國民生產總值:29500

BKXmas勳章

可以,我去講座個校長都話有人明明已經派首志願都去扣門,不過我諗機會吾大

版主

國民生產總值:117908

夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 BKXmas勳章

一定有人咁做,亦一定有人叩到。
識有人一早簽直資,無自行無抽獎,一樣叩到心儀津小。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎