用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

夫婦情感 今日: 20|主題: 36683

點解?

別墅

國民生產總值:587

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我男朋友公司新年包團去日本吾洗錢,當時我問過佢可吾可以帶埋我去,佢話只限員工,咁我以為係真就算數,點知有一日我睇佢電話問佢朋友拎passport資料,原來佢帶佢朋友去都吾帶我去,當時我無嬲既,我諗或者佢覺得我同佢啲同事吾岩玩先吾帶我去姐,如是者又過多一排,我再睇佢電話,發現佢同佢帶去旅行個fd原來睇中左佢公司一個女仔,而果個女仔明顯係對我男朋友有意思,因為我男朋友同佢朋友wtsapp對話中講果個女仔買左周杰倫演唱會請佢去睇,其實呢個女仔之前我已經見佢wtsapp叫我男朋友做「未來男朋友仔」,我即刻質問我男朋友,但我男朋友話呢個女仔係有男朋友叫我吾好亂諗,我又吾會信晒我男朋友一面之詞,經過我多番求証,呢個女仔的確有男朋友,我心中好多疑惑,點解個女仔有男朋友仲要向我男朋友示好?我同時好擔心佢地一齊去公司旅行個5日,吾知會發生咩事。
我又吾敢問我男朋友,唯有問佢啲朋友喇,點知佢啲朋友同返佢講,佢就發我脾氣叫我以後再同佢啲朋友講一句野就即刻分手,我吾明點解要咁做,點解我吾可以同佢既朋友講野?

王國熱話
DD過咗4日, 綠d算唔算淺?
紅d長期有線?
有冇人排緊廣華生育科呀,入嚟傾下吖
紅d未試過深粗

大宅

國民生產總值:2711

成篇野重點係,唔需要點解,我會即刻分手,斷纜,砍腳趾避沙蟲。
因為佢無資格留低。

男爵府

國民生產總值:6530

wing_26 發表於 16-11-26 02:18
我男朋友公司新年包團去日本吾洗錢,當時我問過佢可吾可以帶埋我去,佢話只限員工,咁我以為係真就算數,點 ...

你男朋友咁都得既,你一係忍。。一係就問清楚點解帶朋友去都唔帶你去?當你係咩其實?

大宅

國民生產總值:3738

回覆:點解?

男朋友通街都有?做乜要愛得咁辛苦?飛Q左佢啦好心你?

複式洋房

國民生產總值:495

回覆樓主:

個女仔有男朋友都可以勾你男友
近年小三都變緊質
我果件小三 人妻人母添 大家都識朋友
要賤起黎 乜都做得出

別墅

tommy715 發表於 16-11-26 07:14
男朋友通街都有?做乜要愛得咁辛苦?飛Q左佢啦好心你?

其實我都試過同其他男仔發展,但發覺真係無感覺

水晶宮

國民生產總值:52822

回覆樓主:

你要問就正正經經問你男友
做乜走去問佢朋友
呢D小動作又確實難睇

不過你男友都吾太鍾意你,你吾主動走都遲早被飛

別墅

米米戀 發表於 16-11-26 07:57
個女仔有男朋友都可以勾你男友
近年小三都變緊質
我果件小三 人妻人母添 大家都識朋友

佢仲成日暗示叫我男朋友上佢屋企

子爵府

國民生產總值:13551

回覆 wing_26 的帖子

其實男未婚女末嫁係有權揀嚟揀去架喎,
d可以話係小三呢?
就咁睇,
個男友寧願帶另外一個朋友去都唔同你去就講明佢唔特別將你放喺心上啦.
成日話"愛"就唔洗講尊嚴,
男人要變心,你唔條命佢都未必返轉頭啦.
就係你唔顧尊嚴要去問人帶埋你去得唔得,
就係你唔顧尊嚴要去問佢d朋友個女同事嘅嘢,
結果咩係E+咁囉.
飛佢你仲有番少少尊嚴,
俾人飛就連嗰少少尊嚴都無埋.
唔單止你男友覺得你厭煩,
連佢d同事朋友都咁睇你至慘呀.

伯爵府

國民生產總值:17968

醒目開學勳章 畀面勳章

飛佢啦,拍拖拍得咁委屈,對唔住自己。

子爵府

國民生產總值:12050

我男朋友公司新年包團去日本吾洗錢,當時我問過佢可吾可以帶埋我去,佢話只限員工,咁我以為係真就算數,點 ...

不用擔心,去5日一定會有嘢發生。

大宅

國民生產總值:3048

2015xmas

可能你會唔捨得,但你重可以選擇時,我覺得你可以分手

男爵府

國民生產總值:5619

你男友擺明對果個女仔有意,差在係同你分手先定偷住食。如果佢唔愛我唔尊重我,我會留返尊嚴比自己,自己走。反正留喺度死wear 佢更加會當你地底泥。

侯爵府

國民生產總值:23147

回覆樓主:

問佢朋友仲衰過問佢本人呀,男人要面子,嬲到講分手都唔出奇。

你男朋友擺明唔想你跟,所以先唔帶你去旅行,有幾愛你你好清楚啦

別墅

國民生產總值:871

回覆樓主:

公司旅行,如果我未確認男朋友係未來老公,都一定唔會比佢跟我去公司旅行。可能你男友唔想你死跟佢去就直接講唔比帶其他人。
仲要你發現男友嘅野,竟然問返佢朋友,擺明落佢面,嬲係正常。等於男友發現左你一d壞習慣,竟然同哂你班friend講,你都嬲啦。
其實樓主會唔會係好纏身嗰d,喺度埋怨男友時,或者都可以檢討下有無自我改善空間。

大宅

國民生產總值:2173

擺明神女有心襄王有夢
就算去日本搞唔出啲咩
以後都一定會出事

大宅

國民生產總值:2384

因為你男朋友感覺不受尊重
睇人電話內容(唔尊重人私隱)
女同事傾慕男友對佢口花花,你質問佢(大佬呀,有人愛慕係咪犯法,洗唔洗坐監)
私底下聯絡男友朋友問男友狀況(行為老土,唔尊重人)

你男友已落最後通牒,最後一次機會,學下尊重對方,否則被飛唔好問點解。
其實好多野唔駛問,透過平日相處用心感受你會知答案。

別墅

ninachu 發表於 16-11-26 15:39
因為你男朋友感覺不受尊重
睇人電話內容(唔尊重人私隱)
女同事傾慕男友對佢口花花,你質問佢(大佬呀,有人 ...

我地一直都知對方有睇自己電話既習慣,只係吾講出黎姐

大宅

國民生產總值:1326

這個男人要唔要都算啦!同朋友去都唔同你去,你就知道你係佢心中有幾多份量啦!算啦放自己一條生路

伯爵府

國民生產總值:19753

好媽媽勳章 醒目開學勳章

mini1204 發表於 16-11-26 08:17
你要問就正正經經問你男友
做乜走去問佢朋友
呢D小動作又確實難睇

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎