用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

在職媽媽 今日: 1|主題: 27584

如果俾你會唔咁做

男爵府

國民生產總值:6673

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我老世仲有dd時間就退休了。 老實講我好憎佢, 佢亦好唔like我, 十幾年都針對我, 之前總算唔係咁直接work together, 近1年工作安排都係佢放大鏡之下, 咩都係我錯,鍾意搬龍門, 超偏心,當住d細人身攻擊,超好乞人憎。佢走之前會同我做多次appraisal. 我相信佢唔會rate 得好同有好comment., 到時我真係好想叫佢唔駛講咁多, 我即簽appraisal, 我無feedback, 無嘢想講。Bye bye.

王國熱話
21個月大得20磅
5歲女乜都唔願食
驢奶???
終於肯食多左嘢啦

侯爵府

國民生產總值:22405

回覆:如果俾你會唔咁做

只會同佢講一路好走。。唔送啦。。。

大宅

國民生產總值:4486

2015xmas 畀面勳章

回覆:如果俾你會唔咁做

佢咁對你,你都忍到佢十幾年,你都好忍得吓,佢都就退休,你可以出生天,不過係驚佢唔知會唔會係下手面前講衰你。

別墅

國民生產總值:804

我會好好做埋場戲,佢走左仲會留低啲人同人事,我唔會輕舉妄動住

wcpcelia    發表於 5 天前

伯爵府

國民生產總值:19489

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

如果你諗住走,簽咩都冇所謂。如果你打算留低,你要寫低你嘅comments 同有咩disagree. 我上年就系糸放棄嘅心態下簽左,之后福街老細秋秤。

果d福街真系超福街。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

翡翠宮

國民生產總值:91874

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
正所謂人走茶涼,舊同事舊上司通常都系茶餘飯後嘅話題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎