用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

論盡家傭 今日: 54|主題: 120497

想請問大家我應請邊個?

大宅

國民生產總值:3791

我有兩個女5,8yrs. 想搵過快D上手,反應快D,又肯同佢地玩嘅工人。而家我有三個人選,請問你睇落邊個好:

1)30歳(54kg,160cm)
已婚,有3個小朋友最细3歲
菲律賓經驗4年,有湊過小朋友

2)35歳 (55kg,140cm)
已婚,有1個小朋友10歲
星加波+香港經驗,有凑過BB

3)35 歲 (60kg, 140cm)
单身,有3個小朋友最細8歲
有Kuwait,星加波經驗,冇湊過小朋友

Thx a lot!

王國熱話
【好消息】教育王國app出咗新版喇~~
bk轉左新app 真係好差!改善下啦!
用戶“King321"無故罵人
請問點解用ip6睇有圖既posed圖會咁濛?

別墅

國民生產總值:755

最關心BB問題熱投勳章

就咁睇就揀2,去過新加坡英文同清潔方面應該會好d,自己有小朋友又湊過bb,起居照顧應有經驗。

大宅

回覆 alicewtw 的帖子

Thx!

大宅

請問可否俾D意見我。
唔該各位。

大宅

國民生產總值:2386

Belle_Piano 發表於 16-11-26 08:14
我有兩個女5,8yrs. 想搵過快D上手,反應快D,又肯同佢地玩嘅工人。而家我有三個人選,請問你睇落邊個好:
...

第一個,無咁肥又高D,其他2個以身高計太肥,年紀後生D多D精力陪小朋友玩同做家務,有3個小朋友應該識同小主人玩

子爵府

國民生產總值:14255

畀面勳章

第2

男爵府

國民生產總值:5270

2015xmas

回覆 Belle_Piano 的帖子

後生啲, 又帶過小朋友. 最好係未嚟過香港

wcpcelia    發表於 6 天前

大宅

多謝大家意见!

大宅

回覆 Golden_Time 的帖子

点解未來過香港好D?唔係難教D咩?

大宅

國民生產總值:2782

Golden_Time 發表於 16-11-26 22:36

X2

男爵府

國民生產總值:5270

2015xmas

難唔難教係雙方, 初初係要跟得好足.

但係佢未嚟過香港. 唔會以為自已咩都識. 亦希望佢為左可以嚟香港做嘢會俾心機啲

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
回覆 Golden_Time 的帖子

I see...Thx!

大宅

國民生產總值:1629

我3個都唔揀,再揾

大宅

回覆 Icecream17 的帖子

我都明白3個都未算最好
不過我已揾左成個月

都冇啱嘅
而家我工人又已俾左信我resign

唉…

大宅

國民生產總值:2399

我揀2

大宅

國民生產總值:3020

Belle_Piano 發表於 16-11-26 08:14
...

絕對唔會一,會繼續生

大宅

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
多謝大家意見

男爵府

國民生產總值:5036

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
2! 果D所謂"有菲律賓經驗"食得屎!
個個OVERSEAS既都話自己有菲律賓經驗

大宅

國民生產總值:3102

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
BEBIBE 發表於 16-11-29 14:50
2! 果D所謂"有菲律賓經驗"食得屎!
個個OVERSEAS既都話自己有菲律賓經驗
我都揀2! 我覺得"菲律賓經驗"係作出黎既經驗

別墅

國民生產總值:767

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
3, 一定唔要2, 因在香港做過...
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎