用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 97|主題: 57072

[iHerb] 又來密集式九折

大宅

國民生產總值:4743

太密了~是因為生意額不怎麼好或是什麼原因???

我只是初次使用到現在才兩個月,已購買了兩次
(剛有第二次有朋友話想搭單,我加少少想買既野合拼就夠四十美金)
這次。。。上一次九折既貨還未到手,還未使用,暫不購買。

活動折扣碼 GREENFRIDAY
截至北京時間12月1日週二凌晨2點鐘(勿搞錯,即11月30日就是最後一天)

王國熱話
香港兩日一夜郵輪
萬聖節同小朋友去邊度玩?
機場dreams come true
有無bb行山團?

侯爵府

國民生產總值:23050

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

密D無問題喎
花花真美好!

複式洋房

國民生產總值:168

點解個碼會無效?

大宅

國民生產總值:4743

Lovelyra 發表於 16-11-26 11:56
點解個碼會無效?
試試砌夠四十美金或以上,再輸入看看我之前都因為不夠四十美金,突然失效

複式洋房

國民生產總值:168

ko3go 發表於 16-11-26 11:58
試試砌夠四十美金或以上,再輸入看看我之前都因為不夠四十美金,突然失效
...

你岩呀 我用到啦 thx

男爵府

國民生產總值:8021

ko3go 發表於 16-11-26 08:42
太密了~是因為生意額不怎麼好或是什麼原因???

我只是初次使用到現在才兩個月,已購買了兩次

我寧願佢密啲有9折!我可以有得揀買定唔買!如非必要,我都唔會係無折底下買iherb的!

大宅

國民生產總值:3183

maywon 發表於 16-11-28 00:11
我寧願佢密啲有9折!我可以有得揀買定唔買!如非必要,我都唔會係無折底下買iherb的!
...

Loyalty rewards 只有60日有效期嗎?如果係,咁喺有效期內有九折時用左佢先至扺,一陣冇九折又就到期用唔到咪浪費左!我有冇理解錯?

男爵府

kiufungb 發表於 16-11-29 19:13
Loyalty rewards 只有60日有效期嗎?如果係,咁喺有效期內有九折時用左佢先至扺,一陣冇九折又就到期用唔 ...

係!同埋佢會自動扣回贈的!但留意,免運費係扣左回贈後夠$40美金的才免!

大宅

maywon 發表於 16-11-29 19:23
係!同埋佢會自動扣回贈的!但留意,免運費係扣左回贈後夠$40美金的才免!
...

Thx

大宅

kiufungb 發表於 16-11-29 20:24
Thx

Thx

大宅

國民生產總值:4687

maywon 發表於 16-11-28 00:11
...

係!理得佢生意好吾好,至緊要抵
做人至緊要開開心心 :-D

男爵府

puibb 發表於 16-11-30 08:00
係!理得佢生意好吾好,至緊要抵

我哋目標為本,就係買平野

大宅

國民生產總值:2966

動物勳章 我的育兒心得勳章

aiya...又忍唔到落單﹗好誘人啊~!

男爵府

cookieman 發表於 16-11-30 11:46
aiya...又忍唔到落單﹗好誘人啊~!

我通常會當去一次supermarket兼送貨
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎