用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 198|主題: 112384

look fantastic black friday有咩抵買

大宅

國民生產總值:1079

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
有咩推介?謝謝!我想買pix toner,但sold out

王國熱話
香港兩日一夜郵輪
萬聖節同小朋友去邊度玩?
機場dreams come true
有無bb行山團?

男爵府

國民生產總值:8397

I bought glamglow

大宅

國民生產總值:1551

買左Glamglow avene foreo

大宅

國民生產總值:2760

lenareina 發表於 16-11-26 15:55
買左Glamglow avene foreo

avene 可以寄香港咩?

子爵府

國民生產總值:12391

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
買咗caudalie

子爵府

國民生產總值:10370

回覆樓主:

買x'mas set 忍唔到手未到black Friday入左 jurlique mini hand cream set

別墅

國民生產總值:547

但我11月初買左。的野到宜家都未收到

大宅

國民生產總值:3544

畀面勳章

回覆樓主:

我2號訂, 到今日都未見, 問過客服, 他竟然話超過30天唔見先再問! 激死 你們通常幾耐收到?

別墅

國民生產總值:547

Portialeung 發表於 16-11-27 20:32
我2號訂, 到今日都未見, 問過客服, 他竟然話超過30天唔見先再問! 激死 你們通常幾耐收到?
...

是的,他們的email 有寫30days.
我記得上次我order 是準時的,大約2星期

子爵府

國民生產總值:11123

小貓1124 發表於 16-11-27 17:18
買咗caudalie

Caudalie有無額外八五折?我入佢個八五折code,但出嚟得九五折咋

子爵府

ckm80 發表於 16-11-27 21:49
Caudalie有無額外八五折?我入佢個八五折code,但出嚟得九五折咋

我喺look fantastic HK 買,嗰日有額外8折

別墅

國民生產總值:614

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我買caudalie有八折

子爵府

今日有額外75折

伯爵府

國民生產總值:18628

小貓1124 發表於 16-11-28 10:02
今日有額外75折

所有牌子?

子爵府

Joball 發表於 16-11-28 12:31
所有牌子?

好似大部分都有

別墅

國民生產總值:956

回覆 Portialeung 的帖子

我11號買用tracked delivery 上星期一都已經收到了

洋房

國民生產總值:90

mankkjoyce 發表於 16-11-28 15:22
回覆 Portialeung 的帖子

我11號買用tracked delivery 上星期一都已經收到了

我17號訂都係tracked delivery. Check 左話22號已經到左hk, 但我仲未收到

大宅

國民生產總值:3544

畀面勳章

ee20 發表於 16-11-28 18:58
我17號訂都係tracked delivery. Check 左話22號已經到左hk, 但我仲未收到
...

我而家都未收到, 都唔知點搞! 我上次訂都好正常, 2星期已收到

男爵府

國民生產總值:5800

想問下大家佢delivery係咪經常性好慢架?
17號訂左野話25號或之前會到,但咩都冇!
又話其他地區預30日delay!!
咁樣delivery法下次真係要考慮清楚先好訂

大宅

國民生產總值:1659

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
BB20111102 發表於 16-11-26 08:47
有咩推介?謝謝!我想買pix toner,但sold out

pixi toner 今日有貨,我都訂左
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎