用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

產前產後 今日: 63|主題: 236426

請問大家係邊度買孕婦的衫褲同內衣...謝謝!!

複式洋房

國民生產總值:397

因太太12w了話要買孕婦的內衣同衫褲,請問大家係邊度買了....請介紹一下比我呀⋯⋯

別墅

國民生產總值:617

回覆樓主:

內衣淘寶,孕婦衫我覺得上fb online shop或者台灣既Mandy shop會靚d

複式洋房

國民生產總值:397

Desiree_yi 發表於 16-11-26 10:05
內衣淘寶,孕婦衫我覺得上fb online shop或者台灣既Mandy shop會靚d

內衣咁貼身的都淘寶....?

孕婦衫上網都好,等我睇下先...

謝謝!!!

洋房

國民生產總值:74

我就去H&M買LEGGINGS同褲

別墅

國民生產總值:617

fung1128 發表於 16-11-26 11:01
內衣咁貼身的都淘寶....?

孕婦衫上網都好,等我睇下先...

我淘哺乳胸圍,比較多選擇同買多幾個唔同size都唔肉痛。自己就冇買其他孕婦內衣褲,著返平時果d都ok。 如果你想買得安全d, 黃宇詩【黃沾個女】開果間都有賣一款餵奶胸圍,不過我冇試過。

水晶宮

國民生產總值:53829

我冇買過孕婦內衣褲,bra有換大啲size, 其他著返平時嗰啲就ok

大宅

國民生產總值:1823

回覆 fung1128 的帖子

不要買孕婦衫,我就係衰on 居,秋天買左2條褲,3件衫,點知就到個肚位,又就唔到褲頭同領位,結果冬天都係著返以前的衫,肚再大,買件男裝大碼算(著完咪比老公著)呢d錢唔好晒,唔好著的

別墅

國民生產總值:641

010 maternity
內衣褲一定要換,bra細得滯會影響奶腺發展
內褲要換高腰款,因為個肚大d嘅時候用托腹帶時,高腰款可以防止皮膚敏感

別墅

國民生產總值:572

內衣要買,因為胸變大,有鐵線帶得好辛苦。

FB online shop 訂日本孕婦裝,主要訂娃娃裝,之後都可以著

別墅

國民生產總值:517

回覆樓主:

我買左幾條大肚leggings, 之前有媽媽朋友話2條就夠,結果我買左5,6條先夠著。。
大部分響葵廣同新蒲崗買

大宅

國民生產總值:4410

回覆樓主:

ChrisRina...D bra bra 真係好舒服又靚。
我去開恒豐間分店, D sales 姐姐好好人。
底底馬莎, 買大1-2碼

大宅

國民生產總值:1292

fung1128 發表於 16-11-26 09:05
因太太12w了話要買孕婦的內衣同衫褲,請問大家係邊度買了....請介紹一下比我呀⋯⋯

...

貼身內衣, 之前一田嬰兒展有折買左 (最貼身既吾想淘), 上衣暫無計畫特別去買, 下身淘寶買孕婦legging

洋房

國民生產總值:72

fung1128 發表於 16-11-26 09:05

...

內褲同Bra 買咗010 maternity,質地唔錯,幾舒服.
Leggings就淘寶,款式多又平

複式洋房

國民生產總值:189

Bra 係101 到個肚再大啲就去h&m買杉 因為比較大件

大宅

國民生產總值:1128

回覆 fung1128 的帖子

內衣:一田。係H&M買褲同LEGGINGS,衫就著返平時or買鬆身小小既衫(生完都會著果d)唔會特登買大肚衫。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎