用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 218|主題: 48893

麻煩幫手估性別

大宅

國民生產總值:4192

發表於 7 天前 |顯示全部帖子

15週,bb腿張開見到中間有白點,醫生話似係陰核,估係女仔,如果係男白點應該係再大d,唔會係咁細點

可唔可以幫幫我睇下呢張相睇唔睇到男定女?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

國民生產總值:6989

15週醫生都見到架,佢無講妳知嗎?可能我唔識睇,就咁睇都睇唔到性器官係邊
]

大宅

muihsu 發表於 16-11-26 16:30
15週醫生都見到架,佢無講妳知嗎?可能我唔識睇,就咁睇都睇唔到性器官係邊
...
佢淨係講見唔到jj,但中間既白點可能係陰核,估係女仔,但唔肯定

洋房

國民生產總值:70

等多5星期照結構就清楚
你個肚 圓定尖? 有無腰型?
睇肚型都好準確 啲朋友一見我個肚 就已經知係男仔

子爵府

國民生產總值:12834

2016夢想成真

醫生有無由bb腳底照上去?

大宅

白羊花花 發表於 16-11-26 17:47
醫生有無由bb腳底照上去?
冇啊,只係正面照性器官

子爵府

2016夢想成真

hahawalala 發表於 16-11-26 17:48
冇啊,只係正面照性器官

咁怪?
15週一般都會幫你抵抄試下影性器官架喎

大宅

白羊花花 發表於 16-11-26 17:52
咁怪?
15週一般都會幫你抵抄試下影性器官架喎
係囉,所以我都諗緊個醫生係唔係流流地

子爵府

2016夢想成真

hahawalala 發表於 16-11-26 17:53
係囉,所以我都諗緊個醫生係唔係流流地

邊個醫生?幾錢一次?
好懶喎佢

大宅

白羊花花 發表於 16-11-26 17:54
邊個醫生?幾錢一次?
好懶喎佢
好貴,睇左1500蚊
原本係政府醫院覆診,點知冇得照肚,只係摸肚,醫生話大左2週
咁我又擔心有咩事臨急臨忙只係搵到呢個醫生睇

大宅

國民生產總值:1361

勁既醫生其實12週都睇到了

別墅

國民生產總值:639

你張超聲波係照bb側面,睇唔到性器官ga wor
要照patpat 底先見到ga

侯爵府

國民生產總值:23849

聽佢咁講,女仔嘅可能性可能大D~

別墅

國民生產總值:553

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
我都估係女,因為我都係陀女,醫生話最尾位是平,估計係女,之後t21報告都係女

大宅

bayb2015 發表於 16-11-29 17:12
我都估係女,因為我都係陀女,醫生話最尾位是平,估計係女,之後t21報告都係女
...
我冇做T21啊,我見其他POST 有講最尾位如果係男仔係有支野向上. 女仔就向下
仲話初期係用側身睇最準,

別墅

國民生產總值:567

哩個角度好難睇,要底下影上去先清楚!我果陣都好心急想知,但係醫生可能睇到未好SURE 又見我會驗 NIFTY 所以情願要我等囉!
不過言語之間係估到佢係睇到!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎